ELLE AWARDS

ELLE Style Awards 2015: ELLE-redaktionens dagbog

- 06/05/2015

ELLE Style Awards 2015 er en dag, som vi på ELLE-redaktionen har ventet på i spænding! Siden i sommers har vi forberedt dagen til mindste detalje, og vi var derfor fyldte med spænding og glæde, da dagen endelig kom! Se ELLE-redaktionens dagbog fra dagen her...

For ELLE-redaktionen er ELLE Style Awards et show, som vi har forberedt og glædet os til siden sidste sommer, hvor de første forberedelser startede. Det er en dag, hvor alle vores forberedelser, forhåbninger og glæder bliver samlet på én og samme gang, og derfor en aften, som vi glæder os helt ufatteligt meget til hele året!

… Og det blev en fest! Årets ELLE Style Awards 2015 blev en festdag, hvor vi fik hyldet modebranchen på den bedst tænkelige måde! Det blev med andre ord en aften, vi sent vil glemme.

Se også: Her er alle vinderne til ELLE Style Awards 2015

ELLE-redaktionens dag startede på ægte prinsesse-manér i L’Oréal Paris’ beautylounge på AC Hotel Bella Sky, hvor L’Oréal Paris’ stod klar med deres dygtigste hår- og makeupartister, som stylede os på fineste vis. Vi behøver næppe sige, at vi alle følte os som prinsesser for en dag!

Efter at være blevet stylet og smukkeseret, hentede Ford redaktionen og kørte os til DR Koncerthuset, hvor selve showet fandt sted. Turen i Ford blev toppet med bobler fra Moët og Chandon i de fineste mini-flasker.

Se også: Set på Instagram: De bedste øjeblikke fra ELLE Style Awards 2015

ELLE-redaktionen ankom en time før alle VIP-gæsterne begyndte at ankomme, og vi nåede derfor liiige at tage et par billeder på den røde løber og et fællesbillede.

Da VIP-gæsterne og aftenens øvrige gæster ankom, var der fuldt fart over feltet, og til at servicere vores gæster stod både Egekilde og Belvedere heldigvis klar med lækre drinks, mens Profil Optik og L’Oréal Paris underholdte gæsterne med solbriller og den nye makeup-app ‘Makeup Genius’ fra L’Oréal Paris.

Se også: Se de kendtes reaktioner på L’Oréal Paris nye Makeup Genius app!

Inden showstart stod den på middag fra Crowne Plaza for ELLE-redaktionen og alle VIP-gæsterne… Og derefter var der kun én ting, at se frem til: showstart!

Showet blev en aften fyldt med glæde, hyldest og applauser til alle vinderne. Du kan se alle vinderne her!

Se også: De 10 største øjeblikke fra ELLE Style Awards 2015

Vi har samlet et lille udpluk af vores mange billeder fra aftenen, og i galleriet kan du læse hvordan dagen forløb for ELLE-redaktionen, hvor vi har lavet en lille dagbog med tilhørende beskrivelser, oplevelser og gode øjeblikke fra dagen…

Psst… Husk at du kan se hele ELLE Style Awards 2015 torsdag den 7. maj kl. 20.00 på Kanal 4!