Annonce

Alt det, du ikke så til ELLE Style Awards 2018

- 04/05/2018

ELLE Style Awards 2018 blev traditionen tro en fest uden lige, og en aften som på alle måder levede op til vores forventninger - og mere til. Kom med backstage før og under showet og se, hvordan livet så ud behind-the-scenes...

DR Koncerthuset var pakket ind i alt, hvad der rimede på 70’erne, disco, Studio 54, discomusik, diskokugler og glimmer en masse, da vi åbnede dørene til ELLE Style Awards 2018 torsdag den 3. maj. 

En aften som på alle måder blev en fuldstændig magisk aften, hvor årets værter, de nominerede, VIP-gæsterne, årets sponsorer og alle vores skønne gæster på alle måder fik aftenen til at gå op i en højere enhed og gav hele ELLE-redaktionen et minde, vi sent vil glemme. 

Læs også: ELLE Style Awards 2018: Her er alle aftenens vindere

De fleste store øjeblikke er allerede blevet delt, herunder alle de smukke kjoler på den røde løber, de sødeste par, aftenens absolutte højdepunkter, aftenens mest discoinspirerede outfits, de smukkeste accessories, værternes outfits og hvordan discorammen prægede aftenen fra yderst til inderst. 

Men hvad skete der behind-the-scenes før showet, og vigtigst af alt under showet – for hvis der var ét sted, hvor der i den grad også var gang i den til den helt sotre guldmedalje, så var det backstage under showet, hvor aftenens værter Mette Lindberg og Esben Bjerre sammen med alle presenterne og modellerne opholdte sig undershowet, mens L’Oréal Paris dygtige hår- og makeupartister sørgede for at smukkesere alle, før de trådte ind på scenen.

Så se med i galleriet, hvor vi har samlet nogle af aftenens mest geniale snapshots fra backstage-området bag scene, herunder Sara Bro og ponyen Lace, Cath Alexandrine Danneskiold-Samsøe sammen med sin med-presenter Uffe og naturligvis alle de glade vindere efter prisoverrækkelse.