Celebrity style

Hailey Bieber har talt: Dette smykke skal du have fingrene i

- 06/09/2023

Vi har fundet tre bud på, hvordan du kan gøre stilikonet kunsten efter.

Denne artikel indeholder affiliate links.

I disse dage er moden sat så meget på turbofart, at en trend nærmest går i graven, før den overhovedet er født.

Derfor er det også desto mere overraskende, når man spotter gengangere i garderoben hos verdens førende stilikoner. En titel, man i den grad kan sætte på Hailey Bieber.

Rhode-indehaveren er garant for at sende bølger gennem modeverdenen, hver gang hun fører an med en ny trend.

Hvad enten det er ‘Strawberry Makeup’-trenden, chickt sportstøj eller den helt rette nuance af grøn, så går Hailey Bieber forrest med ‘The Next Big Thing’.

Men et helt særligt smykke har dog, efter alt at dømme, fået fast plads i hendes garderobe. Nærmere bestemt en ankelkæde, som Hailey Bieber er blevet spottet med ved adskillige lejligheder denne sommer.

I både looks af en strømlinet LBD (Little Black Dress red.), i en rød off-shoulder kjole eller i et 70’er inspireret outfit med neonorange detaljer, så er ankelkæden at finde som fast inventar på stilikonets venstre ankel, hvor den ligeledes retter opmærksomheden mod hendes misundelsesværdige skosamling.

Foto: MEGA

 

Foto: RW/MPI/Capital Pictures / MEGA
Foto: Lele, Nino Pema/Backgrid/Ritzau Scanpix

Og her tilføjer den velvalgte accessory den helt rette nedtonede elegance, som den chikke Hailey Bieber efterhånden er blevet synonym med. Du passende gøre stjernen kunsten efter og smykke dine ankler til sensommerens bare ben eller det tidlige efterårs stumpebukser.

Vi har samlet tre bud på herunder.

1
Foto: PR

Ankelkæde, Pilgrim, 179 kr.

2
Foto: PR

Ankelkæde, Arket, 200 kr.

3
Foto: PR

Ankelkæde, Saint Laurent, 2.200 kr.

Lyt til ELLEs podcast ‘Klædt På’, som er din månedlige podcast om tendenser, strømninger og insiderviden fra modens verden med Mads Emil Grove Møller som vært. 

Læs ogå

Tom Ford-æraen hitter: Denne vintage Gucci taske skal du have fingrene i