Celebrity style

Hailey Bieber går foråret i møde i det ultimative sporty-chik look, der er ultra-let at kopiere

- 29/03/2023

Det handler om balance og Hailey Bieber har i dén grad knækket koden.

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Ligesom Hailey Bieber er vores evige inspirationskilde for de seneste negletrends, så er hun også den ukronede dronning af ultra-afslappede outfits, som hun altid formår at få til at se uhyre chikke ud.

Og hendes seneste look er ingen undtagelse. Det rummer nemlig alt det, vi drømmer om, når foråret (forhåbentligt snart) melder sin ankomst på disse breddegrader; nemlig bare ben og en overdel, der kan skåne mod alt fra de stadig lidt kølige vindstød til sporadisk regn – og som samtidig ser über-cool ud.

Men selvom looket ved første øjekast giver mere ’far på hike’ end ’fashion i Hollywood’, så er der faktisk flere fashion forward elementer i det sportsinspirerede look end som så.

Den sporty regnjakke er nemlig intet mindre end den (meget dyre) outdoor-inspirerede windbreaker fra Martine Rose, der koster i omegnen af 6.000 kroner.

Hailey havde sat jakken sammen med et andet uundgåeligt item dette forår, nemlig mini-mini denim-nederdelen (à la dem Miu Miu har været med til at sætte på verdenskortet denne og forrige sæson) samt et par meget moderigtige Air Max 95 sneakers fra Nike, som kan costumizes efter smag og behag. Dertil havde Mrs. Bieber afrundet hele herligheden med chunky hoop-øreringe og smalle, rektangulære solbriller, som hun havde trukket sin nye, korte page tilbage med, hvilke bestemt var med til at give det samlede udtryk et vist niveau af stil.

Foto: broadimage/Splash/Ritzau Scanpix

Men mikset mellem sporty og chik er ikke Biebers opfindelse alene.

Faktisk var det en gennemgående tendens hos modehuse som Balenciaga, Coach, Miu Miu, Stella McCartney og Victoria/Tomas, da forårs/sommer-kollektionerne for i år blev vist. Balenciaga viste – meget i tråd med Haileys windbreaker – neonfarvede sæt i vandafvisende materialer, mens Miu Miu lystigt satte oversized regnfrakkelignende overdele til bare ben og højskaftede sandaler som den perfekte cocktail af sporty og chik.

Foto: Shutterstock/Ritzau Scanpix

Miu Miu SS23

Det, den sporty stil handler om, er at tage ultra-sporty elementer som eksempelvis Biebers Air Max-sneakers og windbreaker og sætte dem sammen med mere feminine items, som i Haileys eksempel er øreringe, nederdel og solbriller. Det handler om balance, og Hailey Bieber formår som altid at balancere til perfektion.

… Og hvis du vil du gøre hende kunsten efter, så har vi samlet en starter pack til dig nedenfor, om end med en jakke, der er mere venligt stillet overfor tegnebogen end Haileys Martine Rose-eksemplar.

1
Foto: PR

Regnjakke, Ilse Jakobsen, 2.400 kr.

2
Foto: PR

Sneakers, Nike, 1.650 kr.