Annonce

Rejseguide: En dag til fods i Paris

- 25/04/2019

Glem metroen, Paris skal ses til fods! Vi guider dig til den fineste gåtur langs Seinen og gennem de smukke gader – fra Marais til Saint-Germain-des-Prés og retur.

Har du en tur til Paris i sigte, og vil du guides til, hvordan du på fineste – og nemmeste – vis kan opleve byernes by til fods og dermed undgå alt, hvad der hedder taxa, offentlig transport og ventetid?

Sammen med det danske skotæjmærke ECCO har vi udformet en ‘walk & talk’ guide til Paris, som er skræddersyet til en dag i Paris til fods. 

En tur, der naturligvis kræver det helt rigtig fodtøj, som er skræddersyet til at gå langt uden, at man skal bekymre sig om vabler, ondt i trædepuderne eller stive såler. Ja tak!

Et godt bud er ECCOs populære ‘Soft 8’ sko, der fås i flere farver, og som er et moderne, men praktisk valg til den lange gåtur. Skoen er lavet af ECCOs eget læder, der er så let, at det nærmest føles som om, man går rundt barfodet. Dertil er den lavet med en særlige ‘flexure’-sål, der er designet til at kunne bøje og dermed følge skoens bevægelse, når man går – med andre ord; komfort på alle led og kanter.

I galleriet kan du komme med os til Paris og blive guidet til den ultimative ‘walk & talk’-tur i byernes by.