Rejser

13 steder i verden, vi drømmer om at besøge

- 01/09/2020

Drøm dig sammen med ELLE-redaktionen til de drømmespots, der stadig venter på os ude i den store verden.

LONDON, TATE MODERN
”London er den perfekte museumsby. Er du til moderne kunst (og museumsgiftshops), må du ikke snyde dig selv for en tur på Tate Modern. Museet ligger ud til Themsen, så tag en kaffe i hånden, og spadser langs floden efter et par timer indendørs. Trænger du derimod mere til at blive forbløffet via udstillinger fra den virkelige verden, skal du besøge Natural History Museum, der selv udefra er et ‘sight for sore eyes’. Harrods ligger i øvrigt kun ti minutter derfra, så du behøver slet ikke at overveje, hvor turen går hen efterfølgende …”
(Nikita Hoffmann, Digital Editor) Se mere på  Tate.org.uk

Natural History Museum i London.

PARIS, HOLYBELLY CAFE
”Byens bedste morgenmad får du på Holybelly, og hvis du troede, at Paris’ mest himmelske kalorier skulle findes i en croissant, skal du ikke tage mange bidder af pandekagerne her, før du er overbevist om, at din første antagelse var dybt, dybt fejlagtig. Magnifique er ordet!”
(Nikita Hoffmann, Digital Editor) Se mere på Holybellycafe.com

KRETA, IRIDACHIC BOUTIQUE HOTEL & SPA
”Kreta er måske ikke Grækenlands mest uspolerede ø, men dette lille hotel får mig til at vende tilbage gang på gang. En rolig, lille oase med simpelt, cool interiør og en hyggelig loungestemning. Spaen er heller ikke værst!”  
(Johanne Brostrøm, Fashion Editor) Se mere på Iridachic.gr

NEW YORK, THE GREENWICH HOTEL
”Det vibrerende og sexede New York er helt inde under huden på mig, og The Greenwich Hotel ville jeg elske at flytte permanent ind i (hvis jeg havde råd …). Det er casual cool på den überlækre måde. Min kærlighed til hotellet blev ikke mindre efter en elevatortur med Bradley Cooper og hans hund …”
(Cecilie Ingdal, Editor-in-Chief) Se mere på thegreenwichhotel.com

KYOTO, SUSHI SAKAI
”En af de mest autentiske sushi-oplevelser nogensinde fik jeg i Kyoto på et mikrosmåt sted, man aldrig ville finde, hvis man ikke havde hørt om det. Der er plads til fire gæster i baren, og det er mand og kone, der står i hhv. køkken og bar – altsammen på samme få kvadratmeter. Menuen? Donbori, en slags sushiskål med dagens friske fangst.”
(Josephine Aarkrogh, Creative Director) Sushi Sakai, 592 Nishiuoyacho, Nakagyo Ward, Kyoto

MILANO, IL SALUMAIO DI MONTENAPOLEONE
”Denne italienske perle er uden tvivl min yndlingsrestaurant i Milano. Den ligger midt i Milanos gamle shoppingkvarter og er fuld af liv og stemning. Bestil bord i den smukke gårdhave, og nyd et godt glas vin, hjemme- lavet ravioli – og frisk burrata, selvfølgelig!”
(Johanne Brostrøm, Fashion Editor) Se mere på ilsalumaiodimontenapoleone.it

PALMA DE MALLORCA, SANT FRANCESC
”Det hotel, jeg vender til- bage til igen og igen, er Sant Francesc. Du får su- blim service, underspillet luksus og en rooftop midt i byen –hvad mere har man brug for?”
(Josephine Aarkrogh, Creative Director) Se mere på hotelsantfrancesc.com

HONGKONG, SEVVA
”Da jeg boede i Hongkong, var mit foretrukne se-og-bliv-set-spot den eksklusive rooftop-bar Sevva, der ligger mellem de imposante skyskrabere. Nabobygningen er den ikoniske ’bambus-bygning’, som kendetegner byens skyline, og man er så tæt på, at man næ- sten kan røre den. Sevva er lidt kringlet at finde fra gadeplan, men når du kommer derop, bli- ver du ikke skuffet. Hverken hvad angår den dekadente fusion af moderne og engelsk kolonistisk indretning, de gode (men stærke) cocktails – eller Hongkongs mest tjekkede klientel.”
(Rose Maria Boelsmand, Journalist) Se mere på sevva.hk

NAMIBIA, ERINDI PRIVATE GAME RESERVE
”Namibia er kæmpestort og fyldt med eventyr, der venter på at blive fortalt, og det kræver ikke meget overtalelse for mig at tage den 19 timer lange flytur stik syd. Landet har en rolig historie og er utrolig trygt at rejse i. Find din indre Karen Blixen frem, og søg mod nationalparkerne, hvor du kan tjekke ind på et af de mange private boutique-lodges, der har førsteparkets vue til vilde løver, giraffer, elefanter og antiloper.”
(Rose Maria Boelsmand, Journalist) Se mere på erindi.com

AUSTRALIEN, ATLANTIC BYRON BAY
”Byron Bay er et af mit foretrukne feriesteder i Australien og føles som en lille bid af paradis. Byen har alt, hvad du ønsker af en badeby – et subtropisk klima, smukke bounty- (surfer-) strande, hyggelige caféer, bohemebutikker og en afslappet atmosfære. Jeg er ret vild med Atlantic Byron Bay – et mindre boutique-guesthouse/hotel, der ligger placeret midt i Byron centrum, med gå- eller cykelafstand til det meste. Jeg plejer at bo på værelserne i The Albatros Inn – nogle separate lejligheder bag hovedbygningen, hvor man har sin egen private gårdhave med udendørs bruser. Hele området er omgivet af en tropisk have med palmer og en indbydende pool. Der er et veludstyret udendørskøkken, hvor du selv kan stå og tilberede mad, og om aftenen tændes der op i bålet i haven, hvor man kan sidde og nyde et glas vin i en af loungestolene. En perfekt afslutning på en dag i solen.”
(Luise Krogh Vestergaard, Art Director) Se mere på atlanticbyronbay.com.au

CAMBODIA, SIEM REAP
”Jeg drømmer om at komme tilbage til Siem Reap i Cambodia. Bo på det smukke Hotel Belmond La Résidence d’Angkor, der er bygget i teaktræ i original khmer-stil i en stor, frodig, tropisk have med en vidunderlig pool. De fleste turister kommer til byen for at se verdens største tempelkompleks, Ankor Watt, og det er en kæmpeoplevelse. Man skal opleve templet i junglen ved solopgang og gerne med en privat guide, der kan fortælle den vilde historie om stedet. Byen rummer desuden masser af fine markeder, butikker med keramik, silke og kurveflet, så det er svært ikke at have overvægt på vej hjem. Den bedste kaffe får du på den hyggelige, lillebitte Little Red Fox Cafe, som ligger i en gade med de fineste små butikker, beautylounges og gallerier. Om aftenen kan en drink på Forreign Correspondents’ Club anbefales inden middag på Cuisine Wat Damnak, der er kåret til en af Asiens 50 bedste restauranter.”
(Susanne Dyrhauge, Head of Design) Se mere på belmond.com

BALI THE SLOW, CANGGU
”The Slow ligger tæt på den populære surfstrand Batu Bolong i Canggu omgivet af rismarker, økologiske caféer og hippe strandbarer. Der er i alt 12 suiter på The Slow med udsigt over Canggu. Fire af dem er placeret i stueetagen, hver med deres egen lille private pool omgivet af frodige haver. Interiøret i hvert værelse er forskelligt, men holdes i den samme minimalistiske og moderne stil. Den tilhørende restaurant Eat & Drink serverer en menu bestående af bæredygtige og lokale råvarer og er ledet af den australske kok Shannon Moran. The Slow får virkelig en ned i gear, og jeg kan ikke vente med at vende tilbage dertil.”
(Luise Krogh Vestergaard, Art Director) Se mere på theslow.com

MADRID, EL HUERTO DE LUCAS
”El Huerto de Lucas i Madrid er det lækreste madmarked, som både er økologisk og bæredygtigt. Du kan købe de friske råvarer med hjem, eller du kan nyde dem i et utal af retter i den tilhørende bistro. Jeg kan især anbefale deres hjemmelavede chips af sød kartoffel med guacamole. Det er den hyggeligste, lille, grønne oase midt i byen.” (Emilie Bech Zerlang, Digital Director) Se mere på elhuertodelucas.com

Læs ogå

9 storby-hoteller, vi drømmer om at besøge