Mad og drikke

Opskrift: Sådan laver du Rosé Colada

- 26/06/2020

Drømmer du om varmere himmelstrøg? En Rosé Colada er din direkte billet til de mest eksotiske steder, dine smagsløg kan drømme om.

Det regner og rusker udenfor, og det føles som om, at den ene storm afløser den anden for tiden. Selvom en solrig stund under en palme i Tulum føles uendeligt langt væk, kan dine drinks godt være eksotiske alligevel. 

Og her kommer Rosé Colada på banen. 

Cocktailen er en variation af den klassiske Pina Colada, hvor rom i denne version er skiftet ud med den lidt lettere gin og rosévin i mousserende format.

Rosé Colada:

INGREDIENSER

  • 4 dele frugtig sparkling rosé
  • 4 dele Dry Gin
  • 2 dele Coco Lopez kokoscreme
  • 4 dele ananasjuice
  • 1 del limesaft

GARNISH

Ananas, tørret kokos

FREMGANGSMÅDE

  • Kom gin, kokoscreme, ananasjuice og limesaft i en shaker fyldt med is. Shake godt.
  • Sigt over et glas fyldt med is.
  • Top med rosé.
  • Pynt med ananas og tørret kokos.

 

Opskriften er et uddrag af bogen Thank You for Rosé, der er udgivet i forbindelse med Copenhagen Rosé Festival.  

Foto: PR