Kunst, bøger og musik

Støt Maternity Foundation og hjælp gravide kvinder i Afrika

- 08/12/2014

Maternity Foundation har udviklet app'en 'Safe Delivery', der kan hjælpe gravide kvinder i Afrika til en sikker og ufarlig fødsel. Læs mere og støt projektet her!

Maternity Foundation er en dansk udviklingsorganisation, der arbejder for at redde mødres og nyfødtes liv i forbindelse med graviditet og fødsel. Maternity Foundation arbejder ud fra visionen om, at det ikke må koste liv at give liv. Derfor arbejder organisationen for at give alle kvinder og nyfødte ret til en sikker fødsel.

Se også: 5 kendte kvinder flasher trusserne fra velgørenhed

Desværre er virkeligheden den, at omkring 289.000 gravide og fødende kvinder og 3 millioner nyfødte børn hvert år mister livet. 99 % af disse bor i udviklingslande. De dør, fordi de føder eller kommer til verden under usikre vilkår.

For at bekæmpe denne triste tendens og udvikling har Maternity Foundation netop lanceret en international crowdfunding-kampagne, hvor de søger økonomisk støtte til udviklingen af en ny app, der skal redde mødres og deres nyfødtes liv i Afrika.

App’en hedder “The Safe Delivery App”, og er et mobilt læringsværktøj, som kan redde mødres og nyfødtes liv i Afrika i forbindelse med graviditet og fødsel.

Se også: 100 Great Danes – en hyldest til kvinder og velgørenhed

Maternity Foundation skal bruge 100.000 dollars til færdiggørelse af app’en, og selvom det er et ambitiøst mål, håber organisationen på folks forståelse og hjælp til projektet.

I skrivende stund har organisationen indsamlet lidt over 37.000 dollars, og har derfor et stykke vej endnu.

Fundraisingen slutter onsdag den 10. december kl. 23.59. Så skynd jer endelig ind og støt det gode formål, før det er for sent!

Du kan støtte og læse mere om projektet her.