Kunst, bøger og musik

Rihanna er endelig tilbage med ny musik efter fem års pause

- 28/10/2022

Først annoncerede den ikoniske sanger, at hun vendte tilbage til scenen med et show til Super Bowl, og nu har hun også frigivet sin første single i fem år.

Den verdenskendte musiker, lingeri- og makeup-guru Rihanna er tilbage, og musikfans verden over kan nu ånde lettet op.

Rihanna udkom nemlig i dag med sin allerførste solo-single i fem år.

Singlen hedder ‘Lift Me Up’ og udkommer som en del af soundtracket til Marvel-filmen ‘Black Panther 2: Wakanda Forever, som kan ses i biograferne fra den 9. november 2022. 

 

I september annoncerede den kendte sanger og forretningskvinde også, at hun skal optræde til det berømte ‘halftime’-pauseshow til Super Bowl, som hvert år ses af flere millioner mennesker verden over, og det ser altid ud til, at Rihanna endelig er på vej tilbage på scenen og til musikken. 

Foto: Ritzau Scanpix

Rihanna til premieren på 'Black Panther 2: Wakanda Forever' med A$AP Rocky.

Men selvom stjernen altså fra Barbados har holdt en lang pause fra musikken, og først nu udkommer med en ny sang, så har Rihanna bestemt ikke stået stille i mellemtiden. 

Den ikoniske musiker har i stedet brugt al sin tid på at udfolde sig kreativt som forretningskvinde i mode- og beautyindustrien.

De seneste mange år har mennesker verden over nemlig kunne iklæde sig lingeri fra den karismatiske verdensstjernes brand Savage x Fenty og kunne pleje huden med produkter fra Fenty Beauty. 

Hør sangen ‘Lift Me Up’ her: 

Læs ogå

Se 20 af Rihannas mest mindeværdige kjoler