Kunst, bøger og musik

Borups Højskole x ELLE Challenge – her er vinderen!

- 09/05/2014

På en studietur i London, fik eleverne fra Borups Højskole en udfordring af kunstneren Anika Lori og ELLE-teamet... se vinderen her!

Anika Lori, der startede sin kunstnerkarriere som 17-årig, har oplevet alt fra at assistere kunstnere som Tal R og John Kørner til at arbejde som dj og starte en blog. Anika, der idag er fuldtidskunstner, præsenteret på V1 Gallery, underviser desuden på den skandinaviske højskole Borups Højskole, der er placeret i hjertet af København.

Og netop i forbindelse med Anika Loris fag NEXT STEP – Visuel Kommunikation på Borups Højskole, fik eleverne under en studietur i London en udfordring, nemlig at kreere en blog og skrive indlæg med oplevelser og interviews. Den konkrete Borups Højskole x ELLE Challenge lød “Tag kontakt til et menneske du ikke kender i london og lav et personligt interview og tag billeder til interviewet”.
Det bedste indlæg ville vinde en udgivelse på ELLE.dk.

Resultatet er bloggen NEXT STEP LONDON og vinderen med det bedste indlæg er nu fundet!

Vinderen er… Invild Dalgren

LÆS HELE INDLÆGGET HER

Om begrundelse for valget af vinderen siger ELLE og Anika Lori:

Vinderen har en helt særlig sans for det online medie. Hun formår at skrive personligt, engagere læseren og inddrage og inspirere med sine personlige billeder, der komplementerer teksten til perfektion. Et meget gennemført, personligt og interessant indlæg, der bestemt fortjener en plads på ELLE.dk

Læs mere om Borup Højskole her