Film og TV

Så gamle er Bridgerton-karaktererne i virkeligheden

- 26/06/2024

En af skuespillerne fra serien er 34 år men spiller en karakter på 19.

Hvad end, du har set tv-serien Bridgerton, eller du er sprunget pænt over den hypede serie, så er navnet på serien højest sandsynligt nået din øresnegle en gang eller to. De seneste par år har Netflix-serien nemlig været et hot samtaleemne, når snakken går på streaming-land. Særligt de seneste par måneder har der været ekstra meget snak om serien, da den nylige premiere på tredje sæson har fået Bridgerton-fans til endnu engang at sidde klistrede til skærmen.

Er du inkarneret Bridgerton-fan, ved du, at vi gennem de tre sæsoner har stiftet bekendskab med mange forskellige karakterer. Nogle er kommet, og nogle er gået, men de karakterer, som vi senest er kommet ind på livet af, er selvfølgelig tredje sæsons helt store omdrejningspunkter: Colin Bridgerton, Penelope Featherington og Eloise Bridgerton.

De tre unge karakterer indtræder i serien roller på henholdsvis 23, 19 og 18 år, men faktisk er det langt fra den alder, skuespillerne i virkeligheden har. Herunder kan du læse, hvor gamle seriens skuespillere i virkeligheden er – og måske kommer det også bag på dig, hvor stor aldersforskel der er på de fiktive roller og de virkelige skuespillere.

Foto: Netflix

Eloise Bridgerton, 18 år, spilles af Claudia Jessie, som i virkeligheden er 34 år. I serien spilles hendes mor, Lady Violet Bridgerton, 48, af den 56-årige skuespillerinde Ruth Gemmell, mens hendes lillesøster Francesca Bridgerton, som skal forestilles at være 17 år, spilles af den noget ældre, Hannah Dodd, 29 år.

Foto: Netflix

Lord Anthony Bridgerton, 30 år, er i serien gift med Lady Kathani ‘Kate’ Bridgerton, 29 år, og parret spilles af skuespillerne Jonathan Bailey, som er 36, og Simone Ashley, som er 29 år.

Foto: Netflix

Luke Newton er i virkeligheden 31, men spiller i serien Colin Bridgerton, der er blot 23 år.

 

Foto: Netflix

Penelope Featherington er i serien 19 år men spilles af den 37-årige skuespillerinde Nicola Coughlan.

Kilde: Netflix