Celebrity

Se billederne: Kim Kardashian overrasker igen med nyt look

- 07/09/2022

Realitystjernens CV tæller efterhånden en del virale forsider, men den nyeste i rækken er alligevel noget for sig, hvor hun ikke er til at genkende.

Det går ikke stille for sig hos den evigt produktive Kim Kardashian, der gang på gang skaber overskrifter med alt fra Met-gala og vilde Balenciaga-looks til bizarre udsagn og opsigtsvækkende magasinforsider.

 

Og sidstnævnte er det, hun igen får opmærksomhed for. 

For selvom hun flere gange har prydet forsiden på nogle af verdens største og mest anerkendte magasiner, formår hun stadig at gøre det på en måde, der virkelig vækker opsigt.

Det er også tilfældet ved ‘The Kardashians’-stjernens seneste tjans som forsidemodel for magasinet Interview, hvor den blonde manke har fået følgeskab af afblegede øjenbryn, der gør stjernen svær at genkende. 
 

Det er dog ikke kun hendes nye look, der har fået internettet til at reagere. For på forsiden poserer Kim Kardashian i en denimjakke og en jockstrap med frit udsyn til hendes berømte bagdel, der holdes på plads af et meget lavtsiddende jeans. 

Det er ikke første gang, at Kim Kardashian fremviser bagenden på en forside. Da hun i 2014 gæstede forsiden af Paper Magazine, fik hun internettet til at gå amok over hendes noget nær nøgne look, der var en genskabelse af fotografen Jean-Paul Gaudes ikoniske fotografi fra 1975 af modellen Carolina Beaumont med en champagneflaske balancerende på bagdelen.

Samtidig er det heller ikke første gang, den ultrarige stjerne overrasker med et nyt look i år. For da hun tidligere i år lancerede ny kampagne for badetøj- og undertøjsmærket Skims, var det med et 70’er inspireret look, der gjorde hende svær at genkende.

Og selvom stjernen altså allerede har skiftet look flere gange i år, så er vi ikke i tvivl om, at vi får flere overraskelser at se fra Kim Kardashian i de kommende måneder. 

Læs ogå

Kim Kardashian bringer 9 år gammel bikini-trend tilbage igen