Celebrity style

Kim Kardashian bringer 9 år gammel bikini-trend tilbage igen

- 22/06/2022

Husker du de pangfarvede bikinier med sorte sømme, der i 2013 hang på alle kvinder fra Sidney til Skagen? Så er det muligvis på tide at finde den frem igen – Kim Kardashian har i hvert fald genbesøgt den gamle trend i en ny, sølvfarvet udgave.

Året er 2013. Du har været i biografen og se ‘The Hunger Games: Catching Fire’, du hører Robin Thicke ’Blurred Lines’ over iTunes på din iPhone 4S, mens du spiller Candy Crush, og overvejer, om du har en chance for at score Liam Hemsworth efter hans brud med Miley Cyrus.

Når du kommer hjem, skal du beslutte dig for, om din nye bikini fra Triangl skal være turkis eller koral-farvet. Life is good.

Der er løbet meget vand under broen siden 2013. Og så alligevel ikke. For den famøse bikini fra brandet Triangl er tilbage.

I hvert fald at dømme efter et Instagram-opslag fra Kim Kardashian, hvor hun poserer på en meget eksotisk palmestrand i en sølvfarvet bikini med sorte kontrastsømme, der til forveksling ligner dem, Triangl lod falde over hele den vestlige verden som en global landeplage fra år 2013.

Og det er jo ikke sært, hvis Kim Kardashian netop har nostalgiske følelser for året 2013, hvor Triangl-trenden eksploderede. Det var nemlig året, hvor Kim Kardashian fødte sit og Kanye Wests første barn, North West.

Ikke desto mindre kan vi efter flere sæsoner med retroinspirerede badedragter og klassiske trekants-bikinier (ej at forveksle med Triangl, der hverken i form eller materiale minder om trekanst-bikinier) kan vi – måske – nu se frem til en genopstandelse af farverige bikinier i formstøbt scuba-materiale med sorte sømme.

Du kan i hvert fald med fordel begynde at rode skabet igennem og se, om din gamle Triangl-bikini stadig ligger derinde et sted, så den er klar til strandtasken, når trenden potentielt eksploderer i kølvandet på Kim Kardashians seneste valg af bikini.

Læs ogå

Særligt et brand og en farve går igen hos Kim Kardashian for tiden