Celebrity style

Særligt et brand og en farve går igen hos Kim Kardashian for tiden

- 20/06/2022

Kim Kardashian beviser igen og igen, at hun har forkærlighed for brandet og farven.

Har man blot fulgt en lille smule med i, hvad Kim Kardashian ynder at klæde sig i for tiden, findes der hurtigt et brand, der går igen – og det er selvfølgelig Balenciaga, der er tale om.  

Kardashian-klanens mellemste – og måske mest berømte – søster har undergået flere stilmæssige æraer: fra tiden i Juicy Couture med Paris Hilton, til stramme Hervé Legér-kjoler.

Da hun mødte Kanye West gav hun sit klædeskab en modemakeover og erstattede alt med Givenchy (fra Tisci-tiden) og Balmain. Og nu har transformationen nået sit klimaks, og hun tager outreret high fashion til helt nye højder med Balenciaga som sin klatrestige.

Kim Kardashian er uomtvisteligt den ukronede dronning af Balenciaga, og hun viser sig gang på gang både privat, på Instagram og på den røde løber i excentriske looks fra det parisiske modehus med Demna Gvasalia ved det kreative ror. 

Det er blandt andet et utal af maskerede looks og det top-til-tå sorte spandex-look, hun bar under ex-manden Kanye Wests Donda-tour, og det fulddækkende inkognito-kostume, hun bar til Met Gala i 2021.

I december 2021 modtog hun modeprisen til People’s Choice Awards iført en ultra-stram minikjole med korset og gigantiske, sorte solbriller. Selvfølgelig fra Balenciaga, som hun også er ansigt for i modehusets SS22-kampagne.

Men hendes kærlighed til Balenciaga kulminerede, mens toner til en ny Kardashian-fashion æra blev slået an, lidt før modtagelsen af modeprisen. Her deltog Kim Kardashian i oktober 2021 i det amerikanske talkshow Saturday Night Live i intet mindre end tre outfits. Alle pink og alle fra Balenciaga.

De tre outfits til Saturday Night Live er det perfekte eksempel på, hvor glad Kim Kardashian er for at iføre sig tøj fra brandet, og samtidig er det også et fremragende eksempel på, at Skims-stifteren i 2022 har gjort pink til sin signaturfarve – hvilket i øvrigt er perfekt afstemt med, at Valentinos komplette pink AW22-kollektion begyndte at dominere modebilledet.

For scroller man igennem Kims feed på Instagram, bliver det tydeligt, at pangfarven er det fortrukne farvevalg for ‘The Kardashians’-stjernen med billeder af pink manicure, pink produkter fra firmaet Skims og utallige variationer af outfits med pink Balenciaga-catsuits og velourblazere. 

Senest har Kim Kardashian delt et billede, hvor slænger hun sig i en kort, lyserød hoodie og et par imponerende lyserøde ’Knife Pantaboots’ i spandex samt en diamantbesat ’Hourglass’-minitaske og sølvfarvede cateye-solbriller. Alt fra Balenciaga.

Outfittet understreger igen, at Kim Kardashian ikke er i nærheden af at være færdig med hverken Balenciaga eller farven pink. 

Derfor er det også heldigt for hende, at der er en film på vej om en anden kvinde, der også sætter stor pris på farven pink, for den kommende Barbie-film med Margot Robbie og Ryan Gosling kan meget vel være med til at forlænge pangfarvens popularitet yderligere. 

Læs ogå

Valentinos pink er uundgåelig denne sæson