Celebrity

Denne Kardashian jeans-reklame må du ikke se på TV

- 05/10/2021

Kan man være for sexet til TV? Det kan være svært at forestille sig, men det er faktisk tilfældet for Khloé Kardashian, i hendes nyeste reklamefilm for tøjbrandet 'Good American'.

Khloé Kardashian står bag brandet ‘Good American’, der for en uges tid siden udgav en ny reklamefilm, hvori de fortæller, at de nu kan hjælpe dig med at finde “det helt rette match” i form af de perfekte jeans.

Læs også: Har Kylie Jenner lige afsløret kønnet på sit andet barn?

Reklamefilmen er blevet delt på flere Instagram-profiler, der ønsker at støtte brandet.

Derudover var det meningen, at filmen skulle have været sendt i TV fra denne uge, men desværre forbliver dette en drøm for Khloé og resten af holdet bag brandet.

For sammen med sin søster, Kourtney Kardashian, optræder Khloé i reklamefilmen, og i flere klip er de begge udelukkende iført jeans, hvilket har fået medier til at sige fra.

Medierne mener, at Kardashian-søstrene er for sexede i reklamefilmen, og at det derfor ikke vil være passende at vise den på TV. Dog går der rygter om, at såfremt ’Find The One’-kampagnen kan filmes i en ny version med væsentlig færre klip af søstrenes ‘side-boobs’ og bare hud, vil den på sigt kunne vises på TV.

Herunder kan du se reklamevideoerne, hvor både Khloé og Kourtney Kardashian viser deres helt rette match i jeans-kollektionen.

Læs også: Kim Kardashian laver modestunt, der tager internettet med storm