Celebrity

Har Kylie lige afsløret kønnet på sit andet barn?

- 27/09/2021

Kylie Jenner og Travis Scott venter deres andet barn, og nu mener fans, at stjernen har afsløret kønnet på den kommende lille ny.

Det kom ikke som nogen overraskelse, da Kylie Jenner og Travis Scott annoncerede, at de venter deres andet barn. Fans havde nemlig længe gættet på, at Kylie igen er gravid. 

Først var det stjernens neglelak, der afslørede, at hun muligvis ikke drak alkohol på sin 24-års fødselsdag. Kylies fødselsdagsbilleder stemte nemlig ikke overens med søsteren, Kim Kardashians, billeder fra dagen, da hun havde en anden neglelak på. 

Gætteriet forsatte, da Instagram-divaen oprettede profilen ‘Kyliebaby’ på Instagram, der nu har vist sig at være endnu en hudplejeserie.

Læs også: Kylie Jenner viser endelig sin gravide mave frem 

‘Kyliebaby’ er nemlig en hudplejeserie til børn, og med annonceringen af det nye brand på stjernens Instagram-konto, er fans overbeviste om, at Kylie har afsløret kønnet på sit kommende barn. 

Billedet viser Kylie med datteren Stormi – begge klædt i lyseblåt. Fans var hurtige til at kommentere på den blå farve, og flere skriver i kommentarfeltet, at de er sikre på, at parret venter en lille dreng.

Dette er anden gang, at fans mener, at stjernen hinter til kønnet på den lille ny.

Første gang var tilbage i august, da hun lagde en række billeder op af datteren Stormi med billedteksten “favorite girl” efterfulgt af et blåt hjerte. 

Fans mener, at stjernen omtaler datteren som ‘favoritpige’, da barnet i maven er en dreng og derfor det blå hjerte. 

Vi er spændte på, om fans endnu engang har gennemskuet Kylies hints, og mens vi venter på svar, kan du se hendes bedste graviditetslooks i galleriet herunder. 

Læs også: Stjerner, der afslørede deres graviditeter på kreative måder