Celebrity

Kim Kardashians nyeste modestunt har taget internettet med storm

- 16/09/2021

Kim Kardashian delte først et billede på Instagram, hvor hun er iført sort læder fra top til tå, og efterfølgende mødte kendissen op til Met Gala i et lignende, knaldsort outfit. Nu hober spørgsmålene sig op.

I sidste uge delte Kim Kardashian et billede af sig selv på Instagram, hvor hun er iført sort læder fra top til tå. Det eneste synlige, er stjernens hestehale, der stikker ud bag på den sorte lædermaske. 

Læs også: Kylie Jenner viser endelig sin gravide mave frem 

Dette post fik realitystjernens fans til at gå amok i kommentarfeltet med underholdende kommentarer, der alene har fået flere tusind likes.

Nogle fans fandt oufittet ”badass”, mens andre nærmere fandt det forstyrrende og refererede til ‘Rubber Man’ fra den Amerikanske horror-serie ‘American Horror Story’:

“Kim honey noooooooooooooooo det her er ikke American Horror Story,” skrev en følger til billedet på Instagram.

Andre spekulerede i, om Kim igen har fundet sammen med eksmanden Kanye, da han tidligere har været iført lignende outfits i forbindelse med udgivelsen af sit nye album ‘Donda’.

Mandag mødte realitystjernen op til Met Gala iført et nyt, knaldsort outfit, der endnu engang fik hendes millioner af fans til tasterne.

Ved hendes side var en maskeret person, som alle i første omgang troede var eksmanden Kanye West, men som viste sig at være Balenciagas kreative direktør, Demna Gvasalia, der står bag de sorte, maskerede outfits.

Læs også: Met Gala 2021: Her er alle de smukke kjoler fra den røde løber

Kims følgere undrede sig også over, hvordan det sorte, tildækkede outfit havde relation til årets Met Gala tema, ‘American Independence’, og stjernen blev sammenlignet med en ‘dementor’ fra Harry Potter og alienfiguren ‘Xenomorph’.

Efter den blandede modtagelse af Kardashians sorte look, har den populære stjerne selv kommenteret på sit Met Gala outfit med et nyt post på sin Instagram-profil, hvor hun skriver: ”Hvad er mere Amerikansk end en t-shirt fra top til tå?!”

Hertil kommenterede fans blandt andet:

”Hvordan er du den mest omtalte person til et event og ingen kan se dig? DET ER LEGENDARISK.”

Desuden kan det ses af Kims opslag, at stjernen fik lagt make-up forud for aftenens event, selvom hendes ansigt skulle dækkes af den sorte dragt. Dét må man sige er typisk Kardashian-kutyme. 

Vi håber, at vi i den nærmeste fremtid bliver klogere på Kims nye modetiltag og på, om der er noget i luften mellem det ellers nyskilte par.

Hvis du ikke kan få nok af fascinerende looks fra dette års Met Gala, kan du se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet de største wow-øjeblikke.

Læs også: Met Gala 2021: De sødeste par på den røde løber