Interiør

Særudgave i palmeprint fra Sofakompagniet

- 07/06/2017

Hvert år lancerer Sofakompagniet en ny udgave i deres kollektion ’Collectors Edition’, hvor der præsenteres et unik og ekstravagant design. Denne gang er det Malene Lillelund, der står bag designet, som i år er en sofa i palmeprint og velour...

Dette års udgave af ‘Collectors Edition’ fra Sofakompagniet er en topersoners sofa ‘Fenja’, som er designet af Malene Lillelund.

Ligesom tidligere designs i ‘Collectors Edition’ -kollektionen er også denne udgave et design, der er lidt vildere i udtrykket end, hvad man normalt ser fra Sofakompagniet. ‘Fenja’-sofaen er iklædt palmeprint i sort/hvid, har et sæde i mørkegrå velour og har fine, feminine ben i messing.

Se også: 10 fine sofaer vi drømmer om lige nu 

”Der er blevet leget med at blande det æstetiske og karakterfulde og resultatet er blevet til denne smukke statementsofa”, udtaler Sofakompagniets kreative direktør, Cathrine Rudolph om den nye ‘Fenja’-sofa.                    

‘Fenja’ er inspireret af klassiske retro møbler, hvor en tung ”krop” står på spinkle ben. Som kontrast til det klassiske design giver printet sofaen et moderne udtryk, der gør op med det minimalistiske look, der ellers længe har været dominerende indenfor nordisk interiørtrends.

Se også: Henrik Vibskov x Fredericia Furniture 

Sofakompagniets Collectors Edition opstod oprindeligt, da virksomheden ved en fejl fik nogle printtekstiler hjem, der var for ‘vilde’ i udtrykket til at indgå i kollektionen. Men det fejlsendte print plantede idéen om at skabe noget, der var lidt mere legesygt, og på den måde skilte sig lidt ud fra Sofakompagniets resterende sortiment.

‘Collectors Edition’ udkommer altid i et begrænset antal, hvor der også kun kommer 60 ‘Fenja’-sofaer til salg. Prisen er 4.999 kroner og lanceres den 23. juni klokken 10.00.

Psst… Klik dig gennem galleriet nedenfor og tag et kig på tidligere design i Collectors Edition kollektionen.