Interiør

Henrik Vibskov x Frederica Furniture

- 01/06/2015

Under weekendens '3 days of design' blev den danske presse introduceret for et fint samarbejde mellem modemultikunstneren Henrik Vibskov og møbelfirmaet Fredericia Furniture, hvor Vibskov har fortolket den klassiske Børge Mogensen No. 1 sofa fra 1955...

I modebranchen har det altid været populært at arbejde med designere fra møbelindustrien, og under den netop overståede møbelmesse ‘3 Days of Design’ i København blev ELLEs boligredaktør, Mette Skjødt, og ELLEs chefredaktrice, Cecilie Christiansen, præsenteret for et møbelsamarbejde mellem modemultikunstneren Henrik Vibskov og det danske møbelfirma Fredericia Furniture. 

Se også: Shop skønne marmor-nyheder fra Lene Bjerre

Henrik Vibskov har fortolket den klassiske No. 1 sofa tegnet af Børge Mogensen i 1955, og resultatet er så fint og i den grad med udgangspunkt i Henrik Vibskovs design-DNA.

Henrik Vibskovs fortolkning af Børge Mogensen klassikeren hedder “The Fringy Edition” og er en one off limited edition version, der kun produceres i 2015.

Priserne på Henrik Vibskov x Fredericia Furniture ligger på 26.950 kr. for lænestolen, 34.950 kr. for en 2-personers sofa, 44.950 kr. for 3-personers sofa.

Du kan finde endnu mere information om produkterne og forhandlere her.

Se også: Masser af inspiration til dit soveværelse

Se de fine designs fra Henrik Vibskov x Fredericia Furniture samarbejdet i galleriet. 

Psst… Brug pilene eller ‘swipe’ dig gennem galleriet.