Shopping

Shop skønne marmornyheder til køkkenet fra Lene Bjerre

- 01/06/2015

Marmor er kommet for at blive og passer skønt ind i vores nordiske stil. Og nu kan du tage den lækre trend med hjem i køkkenet med Lene Bjerres to marmorkollektioner, Marble og Marblia. Se de fine designs her.

Både ægte marmor, og konturerne fra marmoren som print og detaljer på designs, er kommet for at blive. For marmor passer skønt ind i vores nordiske stil og har en lethed over sig, som står i stor kontrast til dets hårdhed.

Marmor er nemlig et meget hårdført materiale, og i Sydeuropa har man i mange hundrede år blandt andet brugt det til gulve, bordplader og vægudsmykning, og efter at have været gået i glemmebogen, er det nu endelig tilbage.

Læs også: Inspiration til dit soveværelse

Lene Bjerre har nemlig skabt to skønne marmorkollektioner af køkkenredskaber, skåle og kopper, som er et musthave til dit køkken. 

Marble Collection består af helt enkle kageopsatser og skærebrætter sammensat af to slags marmor, og hver enkelt skærebræt er unikt. Brug dem også til at servere tapas og andre lækkerier, og match dem gerne med de to kageopsatser i marmor og lyst træ. 

Den anden kollektion, Marblia, består af kopper og skåle med fint marmorprint, der ser fantastiske ud på morgenbordet.

Læs også: Josephine Aarkrogh: Sådan bor jeg!

Se alle de flotte marmordesigns i galleriet. 

Psst… Brug pilene i galleriet eller ‘swipe’ dig igennem.