Bolig

Line Hallberg fra Line & Jo: Æstetiker til fingerspidserne

- 05/07/2013

Line Hallberg fra Line & Jo er æstetiker til fingerspidserne og det kan ses og mærkes i hendes private lejlighed

 

ELLE møder Line fra Line & Jo

Den ene halvdel af smykkeduoen Line & Jo, Line Hallberg, stiller høje krav til stil, stemning og farver i sit personlige rum. Samtidig skal indretningen være funktionel, for hvor der handles, der spildes. Og så har Line noget med krukker i grøn-turkise nuancer.

Hvad er et hjem for dig?
Et sted, hvor jeg kan være privat, og hvor jeg skal kunne fungere med min familie. Det skal være en tryg base, og jeg har rigtigt meget brug for at have mine personlige ting omkring mig. De afspejler de rejser, jeg har været på, og det, jeg beskæftiger mig med. Jeg er ekstremt følsom omkring, hvordan der ser ud i mit hjem. Det er vigtigt for mig, at farverne harmonerer. Her skal være ro, og det skal være funktionelt.”

Hvad tænker du om farver?
“Sort, hvid og brun fungerer som en god base – ligesom i min garderobe. Så kan man skrue op og ned for finesserne. Jeg er dog ret vild med grøn og turkis. Jeg kan også godt lide det der spil mellem noget blankt og noget mat. Jeg har haft en periode, hvor jeg syntes, alt var lidt for “rigtigt”, for der sker jo ofte det i Danmark, at vi køber møblerne det samme sted, og så ender vi med at bo helt ens. Nogle gange har jeg lyst til at tage til udlandet og købe alle mine møbler der”.

Hvordan skaber du personlighed i dit hjem?
“Det gør jeg ved at putte nogle ting ind i det, der betyder noget for mig – alt nipset. Personlighed er alt det, man krydrer sit hjem med. De rigtige møbler jo bare noget, man køber”.

Se også: Ny Kollektion fra Line & Jo

Hvad siger dit hjem om dig?
“… at jeg elsker ting, der har facon – et formsprog, som kan være stramt eller voluminøst – og at de har en historie. Og at jeg elsker design”.

Hvad skiller du dig aldrig af med?
“Mine malerier fra Cathrine Raben Davidsen. Vi har kendt hinanden, siden vi var tolv år gamle, og hun er en meget nær ven. Der ligger rigtigt meget personlig relation i de malerier. Mine krukker fra blandt andet Aluminia, som jeg har samlet på gennem tiden, skiller jeg mig heller aldrig af med. Jeg er altid frisk på en krukke mere”.

Hvornår føler du dig allermest hjemme?
“… søndag morgen, når hele familien er samlet”.