Bolig

H&M Homes julekollektion er klar til at indtage dit hjem

- 17/11/2021

H&M Homes julekollektion er netop landet, og den byder på alt, hvad en glædelig jul indebærer!

H&M Homes julekollektion er netop landet online og i udvalgte butikker, og i år handler det om at skabe nye traditioner og gøre julen smukkere og mere personlig end nogensinde før.

Læs ogå

Kom indenfor hos Amy Powney

Efter en, for mange, anderledes jul sidste år, håber H&M Homes kreative direktør, Evalina Kravaev-Söderberg, at vi i år får en mere munter jul, hvor vi igen kan samles og nyde højtiden.

“Vi længes efter at være sammen igen og skabe en varm og rummelig atmosfære i vores hjem, fyldt med musik og julestemning. Vi er alle kommet styrket ud på den anden side og indset, at den mest værdsatte gave at give er tid og nærvær,” udtaler hun. 

Den nye kollektion byder på to temaer, der begge indbyder til hygge, samvær og selvfølgelig masser af julestemning.

Læs ogå

Her er sofaen, som er overalt på Instagram

Det ene tema er moderne, lyst og elegant med items i naturhvid og støvet grøn, der skaber lys og varme i en kold og mørk tid.

Det andet tema er mere traditionelt, hvor den varme røde farve og en rustik følelse indbyder til hygge inden døre med dem, du har kær.

Du kan klikke dine favorit-items hjem via hm.com her eller smutte forbi en af de udvalgte H&M-butikker og komme i ægte julestemning. 

Hvis du mangler inspiration, kan du i galleriet herunder tage et kig på ELLEs 10 favoritter.