Bolig

Barbara Gullstein: Sådan bor jeg

- 09/05/2017

Personlig stil er mere end bare dit look. Alt, hvad du omgiver dig med – fra beauty til bøger – viser, hvem du er. Og for stylist Barbara Gullstein inkluderer det maskuline linjer med feminine detaljer.

Tekst af Rebecca Laudrup

Barbara Gullstein vil selv kalde stilen i sit hjem meget tilfældig og blandet. Det har nemlig taget tid at indrette boligen, da hverken Barbara eller hendes kæreste (musikeren Rasmus Walter, red.) er nogen, som køber møbler ind i den samme butik, for at det skal gå hurtigt.

Se også: Barbara Werner: Se mine sko

I modsætning til hjemmets tilfældighed ved Barbara dog godt, hvad der passer hendes krop og sind. Det skal nemlig være maskuline styles, men i feminine materialer – og det gælder også til fest. For selv om Barbara ville ønske, at hun kunne stadse sig fuldstændig ud, har hun indset, at sådan er hun ikke som person, og derfor gælder det om at finde en løsning, som passer til den type, man er, mener hun.

Se også: På besøg hos… stylist Barbara Gullstein, 2014

Til forrige års ELLE Style Awards fandt hun f.eks. inspiration hos sin yndlingsdesigner, Haider Ackerman, da hun gerne ville gå efter en bukseløsning, som både ville få hende til at føle sig godt tilpas, og som stadig havde smukke silhuetter, farver og materialer. Men når festen er ovre, og det er blevet hverdag igen, hvad gør man så for at få den til at blive lidt mere festlig? Jo, for Barbara handler det om to ting; god mad og god vin. ”Min kæreste og jeg går meget op i at lave lækker aftensmad, og det bruger vi tid på. Dét at lave god mad, mens vi drikker et glas vin og hører lidt musik, det gør underværker for dagligdagen. Og så skal man huske at invitere gæster over, selv om det er på en hverdag.”  

Psst… Klik dig gennem galleriet og få et kig indenfor i Barbaras stilige hjem.