Agenda

Rudolph Care lancerer nyt intimprodukt – og bekræfter nyt studie om danskernes sexvaner

- 13/02/2024

Danskerne topper listen over folk med sexlegetøj, mens markedet for intim velvære er i konstant udvikling. Også hos Rudolph Care, der nu tilføjer endnu et produkt til intimt brug

Danskerne er særligt glade for sexlegetøj. Det viser en ny undersøgelse foretaget af Københavns Universitet for sexlegetøjsbutikken Sinful.dk på baggrund af et spørgeskema, som 12.000 personer i Storbritannien, Norge, Sverige, Finland, Frankrig og Danmark har svaret på. Det skriver Videnskab.dk.

Her fremgår det, at Danmark ligger øverst, hvad angår sexlegetøj. I gennemsnit har de adspurgte danskere nemlig fem styk hver. Til sammenligning efter franskmændene lige lidt under tre styk.

Samtidig viser studiet, at flest kvinder ejer sexlegetøj, mens mænd til gengæld ejer mere sexlegetøj end kvinder. Tallene peger ogå på, at dem, der bruger sexlegetøj, er mere tilfredse med sex og livet generelt end dem, der ikke gør.

Ser man på de seneste års stigende udvikling og udvalg af sexlegetøj og intime nydelsesprodukter herhjemme, er det måske ikke helt underligt, at vi herhjemme er blevet gladere for at bruge sexlegetøj.

Fra butikker som Peech, der tilbyder et bredt og queer-venligt udvalg af æstetiske sexprodukter, og Magasin, der har fået sexlegetøj på hylderne, til sexwellness-brandet Sitre, der laver gels og olier af høj kvalitet, til skønhedsbrandet Rudolph Care, der de seneste år har lanceret produkter, der både kan bruges til nydelse og til pleje.

Nu udvider Rudolph Care så sit sortimentet af intimprodukter. Det gør de med en såkaldt glidebalm kaldet ‘Inner Care’.

1
Foto: PR

'Inner Care', Rudolph Care, 225 kroner.

‘Inner Care’ er en slags kombination af fugtgivende pleje og en glidecreme, der tager sig kærligt af intime områder, hvor den modvirker tørhed, og kan bruges til seksuelt velvære.

Den nye balm er lavet på blandt andet sheasmør, vandmelonkerneolie, bivoks og Rudolph Cares signaturingrediens acai, og er med til at bevare hudens naturlige fugtbalance, mens den samtidig kan varmes op i hænderne og bruges til leg med dig selv eller andre.

Dermed skruer Rudolph Care altså op for udvalget af intime produkter. I 2023 lancerede de i samarbejde med Peech ‘Tender Lifters’, der kan bruges både til bækkenbundsøvelser og til stimulering, og den kombinerede vibrator og stimulator ‘Pleasure Seeker’.

‘Inner Care’ er netop landet hos Rudolph Cares forhandlere og i webshoppen og koster 225 kroner.