Blogger- og kogebogsforfatter Julie Bruun har fundet en evig vinder frem fra gemmerne og giver dig her hendes lækre opskrift på sunde bananmuffins - de er nemlig helt uden sukker og smør og har et meget lavt indhold af kulhydrater. Og så smager de desuden himmelsk!
Mums, denne opskrift på bananmuffins SKAL du prøve – særligt weekenden er jo altid et godt tidspunkt at fordybe sig i køkkenet. Blogger- og kogebogsforfatter Julie Bruun har givet os opskriften på de lækreste og meget sunde bananmuffins, som smager super godt. De er helt uden sukker og smør, og så er de proppet med protein – dét er noget vi kan lide! Få opskriften lige her…
Se også: Emilie Lilja: Sådan holder jeg mig sund
Det skal du bruge:
– 2 bananer
– 1,5 dl kokosmælk
– 2 æg
– En håndfuld mandler (ca 75 g)
– En håndfuld dadler (ca 65 g)
– Smagsgiver: 2 tsk kanel, 1 tsk kardemomme, 1 tsk vanilje, ½ tsk salt, 1 tsk sød
– 3 spsk HUSK loppefrøskaller
– 3 spsk kokosfibre
– 2 spsk proteinpulver med chokoladesmag
– 100 g mørk chokolde
Sådan gør du:
– Mos bananerne i en skål og tilsæt kokosmælken og æg.
– Blend mandler og dadler til mel eller i grovere stykker, hvis du gerne vil have rustikke muffins.
– Hæld mandel- og dadelmelet i banandejen og tilsæt krydderierne.
– Rør resten af de tørre ingredienser i.
– Hak chokoladen og vend i dejen.
– Fordel massen i muffinsforme og bag dem ved 175 grader i ca. 20 minutter.
Og så har du snacken/desserten/værtindegaven til weekenden. Velbekomme!
Psst…vi har samlet en række af Julie Bruuns bedste opskrifter i galleriet – klik dig igennem og bliv inspireret!