Der er ikke noget som en god dessert til en hyggelig aften med veninderne. Her giver vi dig Julie Bruuns opskrift på lækker kage med lakrids og mandel, der er lige til at lave.
Hvis du står og mangler en nem dessert eller bare en lækker snack til at forkæle veninderne eller kæresten med, så skal du prøve blogger- og kogebogsforfatter, Julie Bruuns himmelske kage med mandel og lakrids. Den er ikke kun super nem at lave, men er også helt uden mel og smør – what’s not to love!
Du får hele opskriften på kagen her.
Læs også: Opskrift på sunde og lækre bountykugler
Det skal du bruge:
– 3 æg
– 2 bananer
– 100 g. mandler
– 1 tsk lakridspulver (ikke lakridsrod, men ren lakrids – bruger du lakridsrod, skal der lidt mere til)
– 100 g. hvid chokolade
– 2 spsk sødende (honning, sukrin eller lignende kan også sagtens bruges)
Sådan gør du:
– Kom alle ingredienserne i en blender og kør rundt.
– Herefter kommes dejen i springform/tærteform og bages ved 175 grader i ca. 30 minutter. Husk at kigge til den undervejs, så den ikke bliver for tør.
– Top eventuelt med lidt friske bær og lidt revet hvid chokolade.
Så kan det vist ikke blive meget nemmere. På ingen tid har du en lækker og kage, der med garanti vil falde i god jord hos de fleste.
Kan du ligesom os heller ikke få nok af Julie Bruuns skønne opskrifter, så kig med i galleriet, hvor vi har samlet hendes allerbedste opskrifter.
Psst… Brug pilene i galleriet eller ‘swipe’ dig igennem.