Sundhed

Kompot med rabarber og æble – få opskriften her

22/07/2015

Madblogger og kogebogsforfatter, Julie Bruun, har fundet det perfekte supplement til morgenmadens skyr og grød eller i form af en marmelade-mad på altanen! Få opskriften på den lækreste kompot med rabarber og æble her.

Madblogger og kogebogsforfatter, Julie Bruun, forkæler os med den ene lækre opskrift efter den anden, og denne gang står den på kompot med rabarber og æble – bare navnet får vores tænder til at løbe i vand…

Julie Bruun anbefaler, at den lækre kompot bruges som topping på skyr og grød eller på toppen af en bolle. 

Se også: Glutenfri foccacia med rosmarin og cherrytomat

Opskriften rækker til et stort glas på 7-8 dl.

Det skal du bruge:

  • 2 æbler
  • 500 g rabarber
  • 2 dl. vand
  • 3 dl. æblejuice
  • Noget sødende (fx agavesirup) i den mængde, du ønsker

Sådan gør du:

  • Skær æbler og rabarber i små stykker og kog det op med væsken
  • Kom et låg på og lad det simre i ca. 20 minutter
  • Si væsken fra og smag det til med noget sødende

… Et voila! Nemmere bliver det ikke. Velbekomme!