Sundhed

Kom med til åbningen af den nye simpleRAW restaurant

- 25/06/2015

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi her på ELLE-redaktionen ELLEsker rawfood, juicer og rawkager, som vi kan spise med 100% god samvittighed. Derfor glæder vi os over, at simpleRAW åbner ny restaurant, og du kan komme med til 'the grand opening'...

Rawfood har længe været et hit i den danske madkultur, og nu åbner en af vores yndlings rawfood-restauranter, simpleRAW en ny restaurant i hjertet af København lørdag den 27. juni.

simpleRAWs nye restaurant ligger på Gråbrødre Torv, og her vil du kunne finde alt det, du kan ønske dig, når det gælder rawfood: juicer, rawkager og en masse forskelligt rawfood. Haps!

Se også: Opskrift på skøn rabarberkage med hvid chokolade

I forbindelse med åbningen af restauranten på Gråbrødtorv inviterer simpleRAW alle til at deltage i åbningen af restauranten, og har derfor inviteret til grand opening lørdag den 27. juni kl. 15-18.

Udover at der vil være en masse smagsprøver fra menukortet og økologiske bobler til dem, der kigger fordi, byder simpleRAW også op til fest med en international optræden fra New York med bandet Lucky Chops.

Se også: Opskrift på lækker raw-kage

Lucky Chops giver 2 koncerter á 45 minutter fra 15-16 og kl. 17-18.

Du kan se mere om eventet og tilmelde dig på simpleRAWs facebook-side HER

Se også: Raw-muffins med chokotop

I galleriet kan du finde en lille udpluk af de alle lækre raw-retter, som du kan finde hos simpleRAW.