Blogger- og kogebogsforfatter, Julie Bruun, har fundet en opskrift på en lækker morgenmad, der kan nydes året rundt: Rabarber-hindbær grød med crunch!
Gode morgener skal fejres med en lækker morgenmadsopskrift på en grød fra blogger- og kogebogsforfatter, Julie Bruun, hvor der både indgår rabarber, hindbær og den lækreste crunch! Så bliver det næppe bedre – hverken i smagen eller looket, som er rigtig fin til Instagram – vi har selv prøvet!
Læs også: Opskrift på sød og sund æbletærte
Julie Bruun har lavet en lækker rabarber/hindbær grød med crunch, som smager som en drøm. Og det bedste af det hele? Den er super nem at lave!
Find opkriften her:
Det skal du bruge:
- 100 g. frosne hindbær
- 150 g. rabarber
- 1 spsk. agavesirup
- 1 tsk vaniljepulver
- 1/2 dl vand (cirka)
Sådan gør du:
- Rengør rabarber og skær den i mindre stykker
- Kom det i en gryde med hindbær og de andre ingredienser (forsøg dig frem med vandet, det skal være sådan, at bunden lige er dækket af vand – uden det bliver alt for tyndt
- Lad det koge lige så stille op i en 10 minutters tid
- Kom det i en blender et kort øjeblik. Frem for at lukke blenderen helt til, brug da en klud til at dække det hul, der er i låget (så der stadig er lidt luft) – så undgår du den klassiske “eksplosion”
- Server med en klat skyr og lidt ristet gryn og nødder – og evt. en isisbar.
Ifølge Julie Bruun smager denne ret lige en tand bedre på altanen med benene oppe eller i vindueskarmen med solen i ansigtet…
Bon appetit!
Psst… Hvis du vil se endnu flere lækre opskrifter fra Julie Bruun, har vi samlet nogle af ELLE-redaktionens favoritter i galleriet!