Annonce

Bedst i test: Her får du hårfjerningsmetoden, der gør dig hårfri – for altid

- 09/11/2023

At fjerne hår på kroppen kan både være en lidt besværlig og noget ubehagelig proces. Heldigvis findes der en metode til hårfjerning, som nemt, effektivt og helt smertefrit gør dig permanent fri for uønsket hårvækst. Løsningen er IPL, og en af de absolut bedste IPL-hårfjernere deler vi med dig her.

En af de mest populære metoder til hårfjerning er IPL – en hårfjerningsmetode, som anvender lysimpulser til at bremse din uønskede hårvækst, så du i stedet kan nyde en glat og silkeblød hud. 

At blive permanent hårfri er klart den største fordel ved IPL, men mange sætter også pris på, hvor let og skånsom en hårfjerningsmetode IPL er. Du behøver ovenikøbet ikke at bruge penge på dyre salonbesøg for at få dine IPL-behandlinger, men kan investere i din egen IPL-hårfjerner og klare hårfjerningen nemt og bekvemt hjemme hos dig selv.      

En af de IPL-hårfjernere til hjemmebrug, der er blevet kåret som den bedste på markedet lige nu, er G3 IPL-hårfjerneren fra danske IVISKIN. Men inden vi dykker ned i dens fortræffeligheder, skal vi først lige blive lidt klogere på IPL, og hvad det er for en størrelse. 

Hvad er IPL?

IPL, som står for Intenst Pulserende Lys, fungerer ved, at lysimpulser fra din IPL-hårfjerner bliver optaget af hårets melanin (farvepigment). Lyset bliver her omdannet til varme, som er i stand til at sætte dine hårsække i dvaletilstand og stoppe hårvæksten.

Gør IPL ondt?

I modsætning til hårfjerningsmetoder, som voksbehandlinger og epilering, hvor hårene fjernes ved rødderne og derfor kan gøre temmelig nas, mærkes IPL kun som små varme prik på huden. Er din smertetærskel dog til den lave side, og vil du minimere eventuel rødmen, kan du med fordel vælge IPL med kølende funktion (hvilket du netop får med IVISKINs G3 IPL-hårfjerner, som du kan læse mere om nederst i artiklen). 

Hvor hurtigt ser du resultater med IPL? 

Med de fleste former for IPL til hjemmebrug vil du se resultater allerede efter 3-4 uger. Men da hår og hårvækst varierer fra person til person, skal du typisk bruge din IPL-hårfjerner en gang om ugen i cirka 12 uger for det optimale resultat: En glat hud helt fri for hår, eller hudirritationer for den sags skyld.     

Og er du så hårfri for altid? Ja, i princippet. Men som det gør sig gældende for IPL generelt, kræver det, at du vedligeholder behandlingen med jævne mellemrum – ofte med en enkelt behandling hver anden måned. 

Heldigvis går en session med IPL forholdsvist hurtigt, og du kan jo slå to fluer med et smæk og klare hårfjerningen, mens du nyder lidt tiltrængt mig-tid og et afsnit af din yndlingspodcast. 

Kan du bruge IPL på hele kroppen?

Alle former for uønsket kropsbehåring klarer IPL i et snuptag. Drømmer du derfor om silkebløde ben, glatte armhuler eller en bikinilinje uden skyggen af hår (og røde knopper!), vil hårfjerning med IPL være helt ideelt. 

Derimod er uønsket hårvækst i ansigtet en anden snak. Her bliver risikoen for at få IPL-lysimpulserne direkte i øjnene under en behandling simpelthen for stor, og her må du derfor hellere ty til andre former for hårfjerning.  

Er IPL velegnet til alle?

Da IPL virker ved, at lysimpulserne skal absorberes af dit hårs melanin, altså hårets farvepigment, fungerer behandlingen bedst, jo mørkere dine hår er. IPL er derfor ikke særligt velegnet til dig med meget blondt, rødt eller gråt hår. 

Er din hudtone derudover meget mørk, kan IPL også drille. For lysenergien fra lysimpulserne risikerer at blive tiltrukket mere af farvepigmenterne i huden end af dem i håret. 

Hvilken IPL-hårfjerner skal du vælge?

Hårfjerning med IPL vinder mere og mere frem. Særligt IPL-hårfjernere til hjemmebrug. I den kategori er danske IVISKIN en førende spiller, og blandt deres topmodeller finder du deres G3 IPL-hårfjerner. 

G3 behandler huden skånsomt og kommer med den nyudviklede IceShield™-funktion, som nedkøler huden under lyspulsbehandlingen. Det gør behandlingen behagelig og 100 % smertefri, og faktisk er funktionen helt unik, da IVISKIN er den eneste leverandør i Danmark, som tilbyder dette. 

Brugervenligheden er der også tænkt på. IVISKIN G3 er supernem at bruge – skal bruges på nybarberet hud uden rester af selvbruner – og med hele 900.000 lysimpulser løber du ikke tør for lysimpulser lige foreløbig – den har nemlig en forventet levetid på 20 år! 

Jo, man kan godt forstå, at IVISKIN G3 IPL-hårfjerner er kåret til bedst i test af adskillige netmedier i 2023, og drømmer du om at erstatte uønsket hår med en glat og silkeblød hud – for altid, vil den helt sikkert være en rigtig god investering.  

IVISKIN G3 IPL-hårfjerner koster 1.790 kroner. 

Læs meget mere om IVISKIN, og få fat i din egen IVISKIN G3 IPL-Hårfjerner lige her.

Vidste du, at IVISKIN tilbyder 100 % tilfredshedsgaranti? Test G3 IPL-hårfjerneren så meget du vil i hele 100 dage. Er du ikke tilfreds med resultatet, får du pengene tilbage.