Mad og drikke

Populær restaurant åbner pasta-popup – og du kan rent faktisk booke bord

- 14/06/2023

Der er ofte lange køer til deres anmelderroste pasta, der er kåret til noget af det bedste i København.

Restaurantscenen blomstrer som bekendt fortsat i København, hvor jagten på det allerbedste spisested for mange madglade lokale er uendelig – heldigvis.

Et af de steder, der for længst har vundet de fleste italofiles gunst, er en lille pastabiks i Indre By, der er blevet kendt for deres umådeligt gode pastaretter. 

Stedet er Fabro, der ikke bare er blevet kendt for deres take på den italienske specialiteter som carbonara og vongole, men også fordi det ikke er muligt at bestille bord på det lille spisested.

Du skal dermed være forsynet med lidt tålmodighed, hvis du lægger vejen forbi, da ventetiden kan være lang hos restauranten i Borgergade.

Læs ogå

En insiderguide til København: Her skal du spise, shoppe og hænge ud

Men det behøver du ikke længere. For en stund i hvert fald.

Nu åbner Fabro nemlig henover juli måned et popup-køkken hos ølbaren og bryggeriet Åben i Kødbyen, der serverer alt fra klassiske pilsnere til frugtige sours, som du kan nyde i liggestole i solen.

Fabro indtager køkkenet hos Åben i uge 27, 28, 29 og 30, hvor du kan nyde autentiske pastaretter omgivet af kæmpemæssige øltanke i hjertet af bryggeriet. Og du kan allerede nu bestille bord, så du sikre dig en bid af den kendte pasta i løbet af sommeren.

Det er muligt at booke bord fra torsdag-lørdag i ugerne 27-30. Book dit bord her.

Læs ogå

Folkene bag Polly og Frank åbner ny restaurant på Nørrebro med prisvenlig menu