Mad og drikke

6 gode caféer i København, du kan arbejde fra

- 08/05/2023

Flyt arbejdspladsen ud i byen og bliv inspireret på ny. Vi guider dig til 6 gode caféer med wifi og god kaffe i København, som du kan arbejde på.

Forandring fryder. Også når det gælder dine arbejdsomgivelser.

Uanset om du er freelancer eller har en fast kontorplads, så kan det være inspirerende at rykke arbejdet ud på en café en gang imellem. Byen kan nemlig blive din arbejdsplads og byde på alt fra nye bekendtskaber, dejlige kaffeoplevelser og tanker, der kan gavne dit arbejde.

Vi guider til 6 gode caféer i København, som du kan arbejde på.

Café Coco / Coco Hotel

I de hyggelige omgivelser langs Vesterbrogade kan du finde Coco Hotel, som huser caféen Cafe Coco. Her er der rar atmosfære, god kaffe og plads til fordybelse. 

Hvor: Vesterbrogade 41, 1620 København V. 
Åbningstider: Hver dag fra 07.00-22.00.  

The Audo

Mellem de snævre stræder, nybyggeri og havudsigt, gemmer der sig en skjult perle i Århusgadekvarteret. The Audo er et koncept, som både fungerer som hotel, café og arbejdsplads, og er derfor et perfekt sted til fordybelse. 

Hvor: Århusgade 130, 2150 Nordhavn. 
Åbningstider: Mandag – fredag fra 07:20-18.00, lørdag fra 08.30-18.00, søndag fra 08.30-17.00. 

Scandic-hotellerne 

Udover overnatninger og god mad tilbyder hotelkæden Scandic, at man kan flytte sit hjemmekontor ud på nogle af hotellernes fineste adresser med deres koncept ‘coworking’. Konceptet indebærer, at man for en månedlig eller ugentlig pris kan få adgang til hotellernes arbejdsområder og en række fordele. En af de mange fordele er fx ubegrænset adgang til kaffe og te, så man kan forblive koncentreret hele dagen. 

Du kan finde adresser og åbningstider på Scandics hjemmeside HER.

Lille Petra Café 

Hvis du arbejder bedst i inspirerende omgivelser, er det et besøg værd at rykke hjemmekontoret til indre by, hvor caféen Lille Petra ligger. Caféen er nemlig indrettet med tidløst design fra danske designmærker som fx &Tradition. 

Hvor: Kronprinsessegade 4, 1306 København
Åbningstider: Mandag – fredag fra 08.00 – 17.00, lørdag fra 10.00 – 17.00. 

Andersen & Maillard

Hvis du gerne vil finde et godt spot, hvor du både kan arbejde koncentreret og spise noget lækkert mad, skal du overveje at svinge forbi Andersen og Maillard. Her bydes der nemlig på god kaffe og bagværk i lange baner. Prøv fx deres berømte crossainter – det vil du ikke fortryde!  

Hvor: Nørrebrogade 62, 2200 København N og Göteborg Plads 19, 2150 Nordhavn. 
Åbningstider: Mandag – fredag fra 07.00-18.00, lørdag – søndag fra 08.00-18.00

Coffee Collective

Kaffe- og cafékæden, Coffee Collective, er at finde flere steder i København, og her er der både arbejdsvenlige omgivelser og rig mulighed for at få stillet kaffetørsten. 

Du kan finde adresser og åbningstider for de forskellige caféer HER.

Læs ogå

De 25 bedste steder til frokost i København