Hår

Lily Collins har fået ny frisure – og den er mere punket og 1960’er-inspireret, end vi før har set

- 03/01/2023

Vi er vant til at se Lily Collins som den yndige ’Emily in Paris’ med hang til bløde krøller og forsigtigt pandehår. Men nu debuterer hun en frisure, der er mere rocket, end vi før har set fra skuespillerinden.

Vi har før skrevet om, at den omdiskuterede ’mullet’-frisure er på vej tilbage, efter vi så Miley Cyrus hive den op af hårgraven.

Og tilsyneladende er det en trend, der skaber ringe i vandet, for nu har ’Emily in Paris’-stjernen, Lily Collins også taget frisuren til sig. Eller i hvert fald elementer fra den pjuskede klipning.  

Til premieren på tredje sæson af ’Emily in Paris’ i december, havde alle så travlt med at dissekere, hvorfor Kim Cattrall, bedst kendt som Samantha i ’Sex and the City’, var til stede på den røde løber, at vi helt glemte at dvæle ved at aftenens hovedperson faktisk havde fået ny frisure.

Hvor vi er vant til at se Lily Collins som den yndige Emily med hang til bløde krøller og forsigtigt pandehår, debuterede hun nu en frisure, der er mere rocket, end det vi normalt forbinder med skuespillerinden.

Ikke nok med at håret var farvet i en ny, lysere brun nuance, så var pandehåret også blevet tungere og flankeret af længere pjuskede mullet-inspirerede etager omkring ansigtet.

Der var også røget et godt stykke af Collins vanlige lange længder, og i stedet for de bløde krøller, vi bedst kender hende for, faldt håret i mere uperfekte og uens bølger, som tilsammen gav et punket og meget 1960’er-inspireret look.  

Foto: Francois Mori/AP/Ritzau Scanpix

Det er dog langt fra den mest drastiske frisureændring, vi har set fra Lily Collins, der i 2021 til et video-interview med ELLE.com pludselig forsagede både brunt hår og lange længder og sprang ud i en Twiggy-inspireret, platinblond pixie-cut.

Vi er spændte på, hvad Lily Collins i øvrigt kan finde på, når hun er færdig med at lege Emily i ‘Emily in Paris’. 

Læs ogå

Denne frisure fra 00’erne troede vi aldrig, vi skulle se igen – lige indtil Miley Cyrus bragte den tilbage