Film og TV

Kim Cattrall til premieren på ‘Emily in Paris’ har sat spekulationerne i gang: Er hun med i den nye sæson?

- 08/12/2022

Da der tirsdag den 6. december 2022 var verdenspremiere på tredje sæson af Netflix-hittet, var der overraskende besøg fra SATC-stjernen på den røde løber.

We couldn’t help but wonder…

Sådan var der mange fans af både ‘Emily in Paris’ og ‘Sex and the City’, der tænkte ovenpå tirsdagens premierefest på Netflix-seriens tredje sæson, efter en helt særlig gæst betrådte den røde løber, der i anledningen var pyntet som en fransk fortorvscafé.

Her dukkede skuespiller Kim Cattrall ganske overraskende op. Og selvom det er Lily Collins, der er hovedrollen i serien og dermed var en af aftenens hovedpersoner, var det Cattrall, der hurtigt fik internettet til at spærre øjnene op.

For i kølvandet på afslutningen ‘And Just Like That’, hvor Carrie i sidste afsnit er i Paris og får en besked fra Samantha, der er flyttet til London og derfor er tæt på, spekulerede flere fans i, om Cattrall måske ville vende tilbage sin rolle i den omdiskuterede spin off-serie.

Det håb har både hun selv og seriens skaber, Darren Star, dog slukket én gang for alle.

Foto: Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix

Darren Star og Kim Cattrall til premieren på 'Emily in Paris'.

Det satte bare gang i nye spekulationer og håbefulde tanker om, at ‘Emily in Paris’ og ‘Sex and the City’ ville få en såkaldt crossover-episode. Altså et afsnit, hvor de to seriers universer eller karakteren mødes. Et fænomen, der før er sket mellem komedieserierne ‘Brooklyn Nine-Nine’ og ‘New Girl’ og tegneserierne ‘The Simpsons’ og ‘Family Guy’.

For de to modeserier har mere tilfælles end som så. Udover, at de begge to er skabt af Darren Star, så er det også samme stylist, Patricia Field, der står for garderoberne i serierne og har gjort dem begge til et tilløbsstykke inden for aktuel mode i serier. 

Med det in mente plus det faktum, at Samantha Jones er flyttet til London, mens Emilys flirt Alfie også er rykket til den britiske hovedstad, så har Cattrall deltagelse i verdenspremieren kun tændt håbet om, at vi får skuespilleren at se i den nye sæson af ‘Emily in Paris’. 

Om det bliver som den bramfrie PR-chef eller i en helt ny rolle, må tiden vise, når tredje sæson af serien får premiere på Netflix den 21. december.

Læs ogå

Søren Bregendal om sin rolle i ‘Emily in Paris’: “Jeg kastede mig frygtløst ind i opgaven, og få uger efter fik jeg et opkald, jeg aldrig glemmer”