Film og TV

Nu kan du snart se ‘Emily in Paris’ igen: Her den officielle trailer til sæson 3

- 30/11/2022

Nu kan fans af den populære serie endelig se mere end et glimt af den nye sæson. Den officielle trailer til serien tredje sæson er landet.

Anden sæson af den populære Netflix-serie ‘Emily in Paris’ sluttede på noget af en cliffhanger, og derfor har fans af serien med spænding set frem til den næste sæson af serien om den amerikanske Emily, der flytter til Paris for at arbejde for marketingsbureauet Savoir. 

Og nu har Netflix endelig offentliggjort, hvornår den nye sæson af den populære serie kommer ud. 

Optagelserne til sæson tre af ‘Emily in Paris’ begyndte i juni, og i sidste uge blev de første billeder fra den nye sæson offentliggjort – og ud fra billederne ser det ud til, at kærlighedsdramaet mellem Emily, britiske Alfie og franske Gabriel stadig er en stor del af plottet.

Foto: Netflix
Foto: Netflix

Den 22. september udkom den første teaser for sæson tre af ‘Emily in Paris’, hvor Netflix også løftede sløret for en ny frisure til Emily og premieredatoen for den nye sæson.

Den udkommer 21. december, og der bliver altså god tid til at bingewatche hele den nye sæson i juleferien. 

Og onsdag den 30. november 2022 offentligjorde Netflix så endelig den officielle trailer til 3. sæson af ‘Emily in Paris’, og du kan se den herunder: 

Læs ogå

Netflix afslører nye detaljer om tredje sæson af ‘Bridgerton’: Her er alt, vi ved