Hvad rimer på sommer? Is! Her deler vi opskriften på lækre og nemme yoghurtispinde med hindbær. Dét er en cool sommersnack!
Når det er sommer, er der én ting, der ikke står til at rokke ved: Der skal is til – og gerne (mindst) én om dagen.
Men hvad nu hvis vi siger, at du ikke behøver række ud efter en Magnum Mandel hver gang, men selv let kan lave de lækreste cremede og friske ispinde af kun fire ingredienser?
Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Men sådan forholder det sig ikke.
I samarbejde med Frk. Fryd (bag bloggen og den “rullende vintage café” af samme navn) deler vi her den nemme opskrift på sommerlige yoghurtis med hindbær.
Ingredienser:
- 175 g hindbær
- 5 dl græsk yoghurt (10%)
- 1 vaniljestang
- 50 g flormelis
- ispinde
Fremgangsmåde:
- Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.
- Kom vaniljen i en skål med græsk yoghurt og flormelis, og pisk det sammen.
-
Blend hindbærrene eller mos dem med en gaffel. Hvis du bruger frosne hindbær, så giv dem et
opkog og lad det køle af. -
Bland hindbærrene i yoghurtblandingen. Rør evt. kun let rundt, så man kan se lagene af hindbær
og yoghurt. - Kom blandingen i isforme og stil dem i fryseren til de er frosne. Husk at stikke pinde i inden de fryser.
Frk. Fryd er Iværksætter med rullende vintage café og blog. Hun er nostalgiker med en forkærlighed for 50’erne, og passioneret kagebager – og på hendes fine blog kan du finde masser af inspiration til bagværk og andre lækkerier. Læs med på Frk. Fryds blog her.