Sundhed

G&T med lakridsrod og chili

- 07/09/2018

Gin-entusiasten Iben Diamant udkommer snart med en ny Gin & Tonic-bog, som vi har fået lov til at dele en opskrift fra med nogle lidt atypiske ingredienser. Den er nemlig med chili og lakridsrod...

Gin er virkelig oppe i tiden, og det er da heller ikke gået forbi næsen på gin-entusiaten Iben Diamant, som efterhånden ved alt om drinks med gin. 

Siden 2014 har Iben indviet os i sin passion for yndlingsalkoholen på bloggen WhyNotGin og udgivet hele to ginbøger.

Nu er hun så klar med endnu en lille bog om den skønne væske, som går under titlen ’Gin, tonic og tilbehør – masser af nye opskrifter’, der udkommer den 21. september 2018. 

Læs også: ‘Strawberry Almande’ med laktosefri Baileys 

Henover de kommende uger vil vi dele 3 af hendes nye opskrifter her på ELLE.dk, så du kan gøre ginkunsten efter derhjemme.

Den første opskrift vi løfter sløret for indeholder en spændende kombination af kraftige smage, og så har den et råt udtryk, vi er helt vilde med.

Find dine flotteste cocktailglas frem og følg den enkle opskrift nedenfor:

  • 5 cl Boatyard Double Gin
  • 10 cl 5 Cent Tonic
  • En flækket chili
  • En halv lakridsrod
  • Masser af store isterninger 

… Og server! 

Psst… I forbindelse med boglanceringen d. 21. september 2018 afholder Iben Diamant lidt af en ginfest, og du er selvfølgelig inviteret med. Læs mere om begivenheden på Facebook. 

Bogen ‘Gin, Tonic og tilbehør – masser af nye opskrifter’ kan blandt andet købes i Bog & Ide og koster 70 kr.