Skønhed

Trine’s Wardrobe lancerer skincare-produkter

- 12/06/2014

Mød bloggeren Trine Kjær, der har opbygget brandet Trine's Wardrobe, til en snak om hendes nye skønhedsprodukter og hvad hun selv gør for at holde huden ren og smuk...

Trine’s Wardrobe tilføjer skincare til sin beauty-kollektion

Den 25-årige iværksætter Trine Kjær er ikke bare modeblogger i ordets oprindelige forstand; Trine har opbygget et helt univers under brandet Trines Wardrobe, hvor hun, foruden sit freelancearbejde som stylist og model, har lanceret et hel skønhedsserie, der sælges landet over i Matas og Sephora.

Se også: Trine’s Wardrobe lancerer Body Care linje

Først kom hårprodukterne Trines Wardrobe Hair Care og nu tilføjer Trine altså 8 nye skønhedsprodukter til sin linje, nemlig Trine’s Wardrobe Skincare, der både er udtænkt og produceret i Danmark. De otte produkter er alle fremstillet uden parabener, og med en minimal anvendelse af parfume.

ELLE har mødt Trine til en beauty-snak – både om Trines skønhedsrutiner, -ikoner og -favoritter og så selvfølgelig om hendes nye produkter, der netop er landet i Matas’ webshop idag!

Tillykke med din nye skincare linje – hvad har inspireret dig til at lave dine egne produkter?

Tusind tak! Jeg startede med at arbejde på min hudplejeserie lige efter jeg lancerede mine hårprodukter for 2 år siden. Filosofien er den samme – jeg er gået efter at kreere en serie der er effektiv, enkel, moderne og ikke mindst budgetvenlig. Alle produkter er dansk produceret, uden parabener og jeg bruger kun parfume i mine produkter hvis det er absolut nødvendigt for helhedsoplevelsen ved produktet.

Læs også: Mød topmodel-søsteren Frederikke Brasch, der har startet en livstilsblog

Hvorfor skal vi bruge dine produkter?

Man skal først og fremmest bruge mine produkter, hvis man går op i hvad man smører på sin hud. Mine produkter er produceret hos en af Danmarks bedst producenter, så alt er testet og vi har kun benyttet de allerbedste ingredienser. Der er bl.a. Argan Olie i mange af produkterne som er ekstremt rig på vitaminer og antioxidanter, og så har det været meget vigtigt for mig, at mine produkter også kan bruges af folk med sensitiv hud. Desuden er alle produkterne multifunktionelle, så de kan både bruges morgen og aften, og sidst men ikke mindst, så vil de se flotte ud på de fleste badeværelser 😉

Hvad betyder hudpleje for dig?

Det betyder rigtig meget. De fleste kender den irriterende følelse af at vågne op en dag, og så er ens hud slået ud. Det gør så utroligt meget for ens selvtillid at have pæn og velplejet hud. Jeg har erfaret at min hud har det allerbedst når jeg plejer den med rene produkter og gør det kontinuerligt både morgen og aften.

Læs også: Her er 7 hurra-løsninger der virker!

Hvilket produkt fra din nye linje er din egen favorit?

Det er svært at vælge, da jeg bruger alle hele tiden, men jeg må nok sige Trine’s Wardrobe Micellar Water. Den er et renseprodukt og make up fjerner i ét produkt, og er uden alkohol, parfume, parabener og sæbe, så den renser huden helt skånsomt. Jeg bruger den både morgen og aften.

Læs også: Her er vinderen af Blogger Challenge 2014

Bedste skønhedstip?

Husk at smøre din hals hver gang du smører ansigtet ind i fugtighedscreme.

Hvad har du altid med i tasken?

En concealer, en sort eyeliner og en rød læbestift. Jeg skal tit ud at spise eller til et arrangement direkte efter arbejde, og de tre ting kan gøre underværker.

Hvem er din skønhedsmuse?

Jeg er evigt besat af Freja Beha. Fordi hun er så naturligt smuk.

Se alle Trines produkter i galleriet nedenfor og køb dem på matas.dk fra d. 12. juni