Annonce

Sommerens lækreste og letteste sommerdrik fra Kildevæld

- 03/07/2017

Vand skal der til om sommeren og Kildevæld har netop lanceret en ny smagssat vand med blid brus og diskret smag af kiwi og jordbær - perfekt som et let og læskende 'punch' på terrassen i sommersolen med frisk frugt!

Når det er sommer, og temperaturen stiger, skal der vand til. Faktisk skal man helst drikke halvanden til to liter vand om dagen – og helst i en så ’ren’ udgave som muligt. Vand er nemlig som benzin for kroppen i sommervarmen, og selvom det kan være fristende at gribe ud efter de ’sjovere’ men også usunde alternativer, er det nu engang det naturlige mineralvand, der får dig til at køre længst på literen.

Men ind i mellem kan man have brug for et lille ekstra twist, der gør de to liter vand lidt mere interessante. Nogle foretrækker at spice deres vand op med blide bobler, og skal der endnu et lille lækkert touch til, kan man med fordel gribe ud efter Kildevælds smagsatte vand med blid brus. Drikkene, der er mineralvand smagssat med naturlige, frugtige aromaer og diskret sødet med fruktose og ingen kunstige sødestoffer, giver netop dét, der skal til, for at gøre vandoplevelsen ekstra lækker.

Kildevæld med blid brus kommer denne sommer i en lækker, ny sommervariant med en subtil smag af kiwi og jordbær, der sammen med de behagelige, blide bobler passer perfekt til sommerens varme dage, hvor man har brug for en kølig, forfriskende timeout. Prøv at servere den i fine krystalglas med friske skiver af jordbær og kiwi, for at understrege de naturlige frugtaromaer, og top med en kvist mynte og knust is i hvert glas – så har du sommerens fineste og letteste ’punch’, som du kan servere for dine veninder i sommersolen på terrassen.

Og man kan roligt række ud efter Kildevælds lækre, boblende vand med smag mens man ligger i bikinien, da alle varianter har et lavt kalorieindhold med kun 10 kcal per 100 ml, hvilket gør den til et fint alternativ på sommerens mange søde drikke med højt sukker og kalorieindhold, eller light-drikke med kunstige sødestoffer. Kildevælds drikke giver dig mulighed for at vælge ’lidt men godt’ uden at gå på kompromis med smagen og med vished om, at man ikke får kunstige smags- og sødestoffer.

Om Kildevæld med blid brus

Kildevæld Jordbær & Kiwi er baseret på naturligt mineralvand, som tappes fra en underjordisk kilde nær Saltum i Nordjylland. Her dybt nede i undergrunden finder man noget af det fineste naturlige mineralvand i Danmark.

Kiwi og Jordbær bliver det nyeste medlem af Kildevæld-familien med blid brus og kommer i 0,5L og 1L flasker. Kildevæld med blid brus består i forvejen af Kildevæld Citron & Ingefær og Kildevæld Mango & Te, samt varianterne helt uden brus Kildevæld Natural, Kildevæld Citron & Hyldeblomst, Kildevæld Hindbær & Brombær og Kildevæld Fersken.