Sundhed

Sådan bliver du sund som Jennifer Aniston

- 26/06/2013

Vil du være lækker som Jennifer Aniston? Få hendes bedste trænings- og sundhedstips her

Mens mange Hollywoodstjerner hævder, at de spiser løs af fastfood og ikke træner, men bare har en usædvanligt høj forbræning, tilhører Jennifer Aniston den gruppe af stjerner, som indrømmer, at hun må træne og spise sundt, hvis hun vil holde den slanke linje.

Hun er blandt andet stor fan af yoga, men alligevel dyrker hun motion på forskellige måder:

“Jeg har oplevet en enorm forandring i min krop, efter jeg begyndte at dyrke yoga, men jeg mener også, at man er nødt til at prøve lidt forskelligt,” siger hun til Shape.

Ifølge Shape ejer Aniston blandt andet en spinningcykel og et løbebånd, som hun bruger flittigt.

“Jeg konditionstræner mindst 20 minutter om dagen – selv det hurtige boost gør en forskel,” siger hun.

Jennifer Anistons 10 minutters træning

Når man er feteret Hollywoodstjerne kan man nogle gange have for travlt til den helt store workout, og derfor har Jennifer Aniston en nødløsning, som kun tager 10 minutter.

“Den hurtigste måde at få svedt lidt på er på en spinningcykel. Jeg cykler op ad bakke, ned ad bakke, og jeg sprinter,” siger hun til Shape og tilføjer: “Og det er skønt, når man skal foretage et opkald. Jeg tager det, jeg kalder mit ‘Janet Jackson’-headset på, og så er jeg klar.”

Nogle dage holder stjernen dog helt fri fra at dyrke motion, for ifølge Aniston selv er det vigtigt at holde pauser fra træningen, og derfor sørger hun for at lytte til sin krop:

“Din krop skal nok fortælle dig, hvad du har brug for,” siger hun Shape.

Jennifer Anistons sunde kost

For at holde sig sund og slank er det også vigtigt med sunde spise- og drikkevaner. Det ved Jennifer alt om, og derfor sørger hun for, foruden at sove mindst otte timer per nat, at spise sundt og drikke en masse vand hver dag.

“Men engang imellem må jeg bare have en Cola Light – der er bare ikke noget bedre,” indrømmer hun.

Når ‘Venner’-stjernen får lyst til en snack, er det ofte ferskner, hun sætter tænderne i.

“Jeg elsker ferskner, når de er i sæson, med et stykke ost,” siger hun til Shape, men erkender, at hun også har en knap så sund snackfavorit:

“Min knap så sunde snack er chips og guacamole med en margarita,” siger hun.

Men altså, man har vel også altid en svaghed?