Baileys har lanceret en ny laktosefri og veganervenlig udgave af den cremede og lækre likør, som har fået navnet Baileys Almande. Og hvis du tilsætter lidt jordbær, har du sommerens mest cremede og lækre dring. Få opskriften her...
Nu er der rigtig gode sommernyheder til alle, der elsker at nyde de lange, lune aftener med et glas lækker Baileys i hånden.
Baileys har nemlig lanceret den nye Baileys Almande, der både er laktosefri og veganervenlig, men stadig har den velkendte og cremede smag af karamel.
Det er en blanding af sød mandelolie og mandelessens fra rene knuste mandler tilsat vanilje, der giver den nye Baileys Almande den samme kvalitet og cremede konsistens som den klassiske Baileys.
Servér den som en kølende nydelse for dine veninder med en simpelt tilberedning kun tilsat is, eller shake den med is og kaffe som en lækker ‘iced coffee’-dessert efter middagen på de lange sommeraftener.
Du kan også gå all-in og lave en både girly og lækker version af den søde drik, ‘Almande Strawberry’, hvor du bruger jordbær til at give den et friskt twist.
Vi har samlet to iskolde serveringsforslag, som er perfekte til de varme sommerdage her:
Opskrift: Almande Strawberry
Det skal du bruge:
Martini-glas
50ml Baileys Almande
1 stort, friskt jordbær (eller 2 små)
Friske jordbær til pynt
Sådan gør du:
1. Fjern toppen på jordbærret og kom det i en blender
2. Tilføj 50ml Bailays Almande og et par isterninger
3. Blend til en glat og ensartet masse
4. Hæld op i martiniglas
5. Pynt med jordbær på glassets kant
Iced Coffee
Det skal du bruge:
Glas: Highball
50ml Baileys Almande
100ml friskbrygget kaffe
Is
Sådan gør du:
1. Tilsæt 50ml Baileys Almande og den friskbryggede til en cocktail-shaker fyldt med is
2. Shake for at mixe ingredienserne
3. Hæld op i et glas fyldt med is
Tip: Alternativt kan du tilsætte 50 ml Baileys Almande og 100 ml friskbrygget og afkølet kaffe direkte til et glas fyldt med is.