Blogger og kogebogsforfatter, Julie Bruun, forkæler os med lækre kokos-hindbærsnitter, der er både er sunde, lækre og super nemme at lave.
Madblogger og kogebogsforfatter, Julie Bruun, har været på spil igen, og denne weekend forkæler hun os med lækre kokos-hindbærsnitter. Og så er det en sundere variant end dem du kender fra bageren – disse er nemlig helt uden både mel, sukker og smør!
Og så er de desuden super nemme at lave; på blot 10 minutter kan du forkæle familien, kæresten, veninderne og dig selv med hjemmelavede hindbærsnitter med kokos.
Opskriften her rækker til 4 stk.
Det skal du bruge:
– 3 dl kokosmel
– 2 æg
– 1 knsp salt
– 1 stpr tsk honning
– 2 spsk ‘husk’ loppefrøskaller
– 1 spsk fast kokosolie
– Hindbærmarmelade efter eget valg
Sådan gør du:
– Smelt olien og bland alle ingredienser godt.
– Pres det ud på en bageplade, så det danner en stor firkant.
– Ba i cirka 10 minutter ved 200 grader varmluft.
– Skær snitterne ud i passende stykker.
– Smør hver anden med en hindbærmarmelade, eventuelt en sukkerfri version. Du kan også lave en selv ved at bruge optøede hindbær blandet med lidt Husk loppefrøskaller.
– Saml dem ved at lægge et ‘låg’ på den smurte snitte.
Læs også: Opskrift på nutellakage med jordbær
En nem og hurtig snack eller dessert til weekenden. Velbekomme!
