Cashewcreme med hindbær, kiwi og speltmüsli - lyder det som noget, du kunne tænke dig til morgenmad eller som eftermiddagssnack? Så læs med her, hvor ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, guider step-by-step til den lækre snack...
Som en del af vores træningstiltag ELLEfit har ELLEs Health Editor været i køkkenet, og har i samarbejde med Urtekram udviklet seks sunde ELLEfit-opskrifter, og nu er turen kommet til opskriften på den perfekte morgenmad eller eftermiddagssnack: cashewcreme med hindbær, kiwi og speltmüsli. Haps!
Nedenfor finder du opskriften step-by-step, ligesom du nederst i artiklen kan se opskriften på video, hvor ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, guider.
Varighed 2 min.
Sådan gør du:
- Læg 7. dl cashewnødder i blød natten over
- Bland 1 spsk. loppefrøskaller med vand og rør rundt indtil massen bliver klistret og hænger sammen – tilsat evt. mere vand undervejs. Stil blandingen til side
- Hæld vandet fra cashewnødderne
- Kom ingredienserne i en kraftig blender: 4 spsk. frisk citronsaft, cashewnødder, 2,5 dl. vand, 5 dadler, 1,5 tsk. vaniljepulver
- Blend men stop undervejs og rør rundt. Du kan også tilsætte lidt mere vand, hvis cremen bliver for tyk. Stop når du har en ensartet luftig creme
- Kom cashewcremen i en skål og bland 1 – 2 spsk. af loppefrøskalsblandingen i
Topping:
- Fjern skrællen fra én kiwi og skær den i små tern
- Vask dine hindbær grundigt
Afslutningsvis anrettes cashewcremeen i en skål og toppes speltmysli med dadel og kokos fra Urtekram, kiwi og hindbær.
I videoen nedenfor viser ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, hvor let det er at lave den lækre cashewcreme med kiwi, hindbær og speltmüsli fra Urtekram:
Psst…! Følg ELLEs sundhedsprofil @ELLEsundhed på Instagram, hvor du kan finde alle ELLEfit træningsvideoer. Vi tilføjer en ny video hver uge, som du kan gemme i dit Instagram-arktiv med ‘bogmærke-funktionen’, så du altid har ugens øvelser lige ved hånden, når du står i træningscenteret.