Sundhed

Kom til julebootcamp med ELLEs Health Editor

- 03/11/2016

Kunne du tænke dig at slutte årets sidste kapitel ved at gøre noget givende for dig selv og samtidig give et økonomisk tilskud til enlige mødre og børn op til jul? Så skal du tilmelde dig ELLEs Health Editors julebootcamp ’Merry Shape & Happy Food', som med garanti vil påvirke, motivere og inspirere dig i en god og sjovere retning indenfor træning og sundhed.

Du er med garanti stødt på en masse af de skønne, farverige og ikke mindst sunde retter, som ELLEs Health Editor, Stephanie Bang, hver dag deler her på ELLE.dk og på ELLE-bloggen A Food Affair.

Og hvis du er ligeså vild med hendes opskrifter, som vi er, og godt kunne tænke dig at lære at lave dem fra kvinden bag det hele – ELLEs Health Editor, Stephanie Bang – så er det nu, at du skal spidse ører.

Sammen med personlig træner Julie Suhr har Stephanie Bang nemlig lavet en julebootcamp under navnet’Merry Shape & Happy Food’, som ikke kun vil forære dig selv en masse positiv energi, men som med garanti også vil påvirke, motivere og inspirere dig i en god og sjovere retning både indenfor træning og sundhed.

Læs også: Julie Suhr: Sådan holder jeg mig sund

Udover at ‘Merry Shape & Happy Food’  har en mission om at gøre årets sidste kapitel til et sundere og sjovere et af slagsen, så har projektet også et velgørende formål, da 10% af den samlede fortjeneste skal gå til Mødrehjælpens Juleindsamling.

Stephanie Bang og Julie Suhrs julebootcamp vil både inkludere træning og mad, hvor Stephanie kommer til at stå for kostdelen og Julie for træningsdelen. Om tankerne bag julebootcampen fortæller Stephanie og Julie:

“’Merry Shape & Happy Food’ er for dig, der ikke vil lade dig styre af den selvskabte umotiverende dårlige undskyldning om ”at jeg starter i morgen, eller i næste uge, eller ej okay, så i hvert fald 1. januar” Vi giver dig nemlig mulighed for, at starte det nye år ved at runde det gamle af på bedste vis, samtidig med, at du kan sætte dig til bords i december med ro i sind (og mave) – for nok bliver der sat lidt ekstra ind på kaloriekontoen, men aktivitets- og grøntsagskontoen følger trop – takket være os, dig og resten af ’Merry Shape & Happy Food’-holdet”

Se også: Stephanie Bangs opskrift på chokopumkin-kage

‘Merry Shape & Happy Food’  består af 2 ugentlige private træningsholdsessioner, grønne vinteropskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad, snacks og juice + inspiration og guides til sundere alternativer til julefrokosten og julehyggen, en lækker goodiebag fra PurePharma og meget, meget mere.

Læs mere om tankerne bag julebootcamp’en, træningstider og priser på forløbet HER!

… Og til sidst, er der vist ikke mere at sige end Merry Shape & Happy Food!