Sundhed

Køb Vitaviva kosttilskud og støt Cash & Rockets velgørenhedstour

- 18/05/2015

Den årlige Cash & Rocket velgørenhedstur er i fuld gang, og Team Vitaviva sørger for at samle en masse penge ind. Vitaviva er officiel sponsor på turen og har i den forbindelse lanceret nogle limited kosttilskuds-produkter, hvor 20% af salget går til Cash & Rocket.

Cash & Rocket er i fuld gang, og lige nu drøner en masse kendte mennesker rundt i Europa i forsøget på at indsamle en masse penge til Cash & Rockets velgørenhedsprojekter.

Se også: Stylebob og Valentino teamer op med Cash & Rocket for velgørenhed

Når Cash & Rockets velgørenhedsrally skydes i gang, er det 70 særligt udvalgte kvinder fra kunstens, underholdningens og modens verden, der kører fra London i 35 røde sportsvogne til Cannes for at indsamle penge til flere forskellige velgørende formål. 

Ét af de teams, der forsøger at indsamle en masse penge til turen er Team Vitaviva, der består den danske blogger Pernille Teisbæk, den svenske journalist Sofi Fahrman, den britiske designer Ivana Hasecic og Bianca Brangstrup, der er Managing Director hos Vitaviva. 

Se også: H&M præsenterer deres kommende gæsterdesigner: Balmain

Vitaviva producerer kosttilskud og er officiel sponsor for Cash & Rocket 2015, og har den forbindelse lanceret en række limited Cash & Rocket produkter, hvor 20% af beløbet går ubeskåret til Cash & Rocket.

Vitaviva’s Cash & Rocket produkter består af ‘Cash & Rocket “Wrinkles Away”‘, som kan bidrage til at fremme sundere og yngre udseende hud, samt ‘Cash & Rocket “Energy Booster”, der kan hjælpe på træthed og øger udholdenhed. 

Se også: Se hvad pengene fra Cash & Rocket 2014 gik til

Find Vitavivas Cash & Rocket produkter her, og støt den gode sag.

Du kan også støtte Team Vitaviva og deres indsamling med et lille beløb HER – hvor du samtidig kan læse meget mere om turen.