Annonce

Kildevælds 3 smagsvarianter er det perfekte bud på et forfriskende, sødt og kaloriefattigt pust til din yogatræning

- 26/10/2018

Kildevæld med smag af hindbær og brombær, fersken eller citron og hyldeblomst er svaret på en kold, sød og sundere forfriskning til træningen på yogamåtten....

Måske har du også prøvet at hungre efter at drikke noget koldt, men også en anelse sødt når du træner?

Den følelse kender vi i hvert fald, og den opstår både i træningscenteret, på vores løbetur og ikke mindst på yogamåtten. Det er øjeblikket, hvor du har sved på panden, pulsen er høj, dine muskler er på arbejde og midt i udmattelsen bliver du tørstig efter noget koldt og friskt.

Heldigvis har Kildevæld svaret på vores bønner på en kold, sød og sundere forfriskning til yogamåtten.

For Kildevæld har det perfekte bud på et forfriskende, sødt og lækkert pust til din træning. Nemlig de tre smagssatte Kildevæld varianter uden brus, men med smag af enten hindbær og brombær, fersken og citron og hyldeblomst.

Kildevæld uden brus er tilsmagt med naturlige aromaer, og sødet med bare en anelse fruktose og er helt fri for kunstige sødestoffer.

Henover efteråret har ELLE i samarbejde med bl.a. Kildevæld tilbudt gratis yogatræning i Magasin rundt om i Danmark, og her er alle deltagere da også blevet forkælet med koldt vand fra Kildevæld.

Ønsker du at gå skridtet videre med noget mere sødt, så frygt ej for dit kalorieindtag. De tre smagssatte Kildevæld varianter har nemlig et lavt kalorieindhold med kun 9 kcal pr. 100 ml og er dermed et lettere og sundere valg, hvis du skal forkæle kroppen med lidt sødt og læskende enten under eller efter din træning. 

Psst … Gå til @ELLEsundhed på Instagram og deltag i konkurrencen om at vinde et tre måneders forbrug af Kildevæld med smag. Så har du godt med forfriskninger til at booste din yogatræning gennem vinteren.