Gin-entusiasten, Iben Diamant, har netop udgivet en ny bog om sin yndlings drink, og i den forbindelse har vi fået lov til at dele hendes opskrift på en italiensk-inspireret G&T med tomat og basilikum.
Iben Diamant har smagt sig igennem de nyeste ginner på markedet og mixet en kavalkade af nye, spændende drinks, som vi kan finde alle opskrifterne på i hendes nye bog ’Gin, tonic og tilbehør – masser af nye opskrifter’, der udkom den 21. september 2018.
I forbindelse med udgivelsen har vi fået lov til at dele tre af hendes opskrifter på ELLE.dk. Indtil videre har vi løftet sløret for en rå G&T med lakridsrod og chili samt en efterårs-inspireret G&T med kanel og gulerod, som kan findes henholdsvis her og her.
I denne uge står den på italiensk tema, når vi deler hendes sidste opskrift på en lækker G&T med basilikum og tomat. Drinken oser af skøn sydlandsstemning og er derfor en perfekt måde at sætte lidt kulør på en grå efterårsdag.
Find dine fineste cocktailglas frem og følge den enkle opskrift nedenfor:
- 5 cl Moletto Gin
- 10 cl Fentimans Premium Indian Tonic
- 3 cherrytomater skåret i halve
- Et nyp frisk basilikum
- En god håndfuld store isterninger
…Salute!
Som Iben Diamant skriver i en lille note i bogen, så bliver denne G&T absolut ikke ringere af at få serveret et stykke papirstynd pizza ved siden af – blot et lille tip…
Psst… Bogen ‘Gin, Tonic og tilbehør – masser af nye opskrifter’ kan blandt andet købes i Bog & Ide og koster 70 kr.