Grød er sundt, lækkert og oppe tiden. Så der ingen undskyldning for ikke at nyde den nærende spise.
Grød er oppe i tiden – og det er sundere og mere velsmagende end nogensinde. For når verdens næstbedste kok, Rasmus Kofoed (Restaurant Geranium), og ekspert i økologiske korn Jørn Ussing Larsen (Aurion) udvikler grød, bliver der gjort op med det tunge og triste.
Spændende sammensætninger
I stedet har de leget med spændende sammensætninger af blandt andet hirse, rug, jordbær, speltflager, rørhat, brændenælde og tranebær. Alt er økologisk. Der er fem varianter – alle med et højt indhold af kostfibre, vitaminer, mineraler og andre værdifulde næringsstoffer. Det giver en god mæthedsfornemmelse og et stabilt blodsukker, der holder dig på toppen i lang tid.
Bedre end oldemors
Traditionelle retter har i den grad fået en renæssance, og nu har du muligheden for at lave grød, der er bedre end den, ‘vore oldemødre lavede’. I disse finansielle krisetider er det også værd at nævne, at prisen er cirka tre kroner per portion. Fås i Irma