I det sidste nummer af ELLE stillede vi skarpt på de tre piger, der står bag det kreative bageunivers, Sweet Sneak Studio, og nu kan du få deres lækre opskrift på festlige, små, mango-cashew raw bites.
I 2013 åbnede tre piger et lille pop-up bageri under navnet Sweet Sneak Studio, men det skulle hurtigt vise sig, at der var efterspørgsel på delikate desserter og hjemmebag, for hvad der startede som en lille fritidsaktivitet, skulle snart efter vise sig at blive en kæmpe succes.
Læs også: 3 skønne opskrifter til weekendens brunch bord
Den lille butik har siden udviklet sig til at være et veletableret food studio, der er kendt for sine lækre retter og for at have fingeren på pulsen. Derfor stillede vi i det sidste nummer af ELLE skarpt på de tre piger, der heldvis var så søde at dele ud af nogle af deres delikate retter.
For kort tid siden kunne vi derfor give dig deres bud på tre velsmagende opskrifter til weekendes brunch bord, som du kan finde lige her og denne gang bevæger vi os over i snack-køkkenet, hvor du får opskriften på de fineste små guld raw bites.
De fine raw bites er den perfekte snack til en festlig hverdag, eller som en lille sød dessert, når veninderne kommer forbi.
Få opskriften her:
Mango-Cashew Raw Bites
Ingredienser til ca. 20 stk.
1 rawbar uden tilføjet sukker (vi har brugt Ganefryd med appelsinsmag)
5 stenfrie dadler
50 g usaltede cashew nødder
30 g tørrede mangoer
2 tsk guldstøv
Sådan gør du
De er smukke, lækre, sunde og supernemme at lave – Sweet Sneaks små raw æg. Sådan fungerer det: Skær rawbaren og mangoer i små stykker og hak cashew nødderne. Blend rawbars, dadler og tørret mango i en foodprocessor til du får en fin konsistens. Til slut tilføjes de finthakkede cashew nødder og blandes godt med resten af massen. Form små kugler (gerne kun 10-15 mm i diameter) og rul dem i guldstøv. Voilà – de perfekte snack-æg!