Annonce

ELLEfit Yoga: Yoga-flow der giver fornyet energi

- 04/04/2018

Mangler du energi i hverdagen? Lad ELLE guide dig til et flow af sammensatte yoga øvelser, der giver kroppen fornyet energi. Se videoen her.

ELLE hoppede ind i 2018 med en målsætning om at finde mere balance, fornyet energi og kropslig ro – kort sagt alle de ambitioner, der typisk findes i nytårsfortsæt. Men modsat mange andre gode intenstioner, der forsvinder ligeså snart det første kalenderblad i året vendes, så har vi holdt ved og hver tirsdag indfundet os på yogamåtten, hvor vi sammen med 30 læsere uge efter uge har dyrket netop de værdier, vi længtes efter. 

I årets første måneder efterspørger mange energi til at komme igennem den vinter, der aldrig synes at ende, og til at klare alle de byrder og ansvar vi pålægger os selv med arbejde, studie og ansvar overfor både familie, venner, kærester og kollegaer. Ofte render vi rundt med skuldrene helt oppe under ørerne, og falder udmattede om derhjemme efter (endnu) en lang dag, hvor det kan være fuldkommen uoverkommeligt at få rørt sig eller finde energien til at være social.

Men med et simpelt yoga-flow, som vi demonstrer i videoen nedenfor, kan du komme trætheden i forkøbet og give bryst- og hjertemuskulaturen en tiltrængt åbning, der med sikkerhed vil give dig en fornemmelse af ny energi – og ikke mindst gå-på-mod til dagens gøremål og aftaler. 

Se hvordan du laver yoga-flowet her: 

Men selv den mest dydige yogi kan nogle gange have brug for et lille ekstra boost – hvad enten det er om morgenen, eller tidligt på eftermiddagen, inden træning. Gennem ELLEfit yoga-forløbet blev vi introducerede til det holistiske danske brand NovoVita®, der er skabt ud fra et  ønske om at udvikle rene, aktive og ærlige produkter. Som en fast del af NovoVitas sortiment findes kosttilskuddet Balanced Energy+, der er et opløseligt pulver af naturlige og veganske ingredienser, der er sammensat til at give ekstra kroppen ekstra energi – eksempelvis inden træning, eller som en frisk start på dagen i stedet for kaffe.

Balanced Energy+ indeholder blandt andet ginseng, grøn te, guarana og Vitamin C, der tilsammen bidrager til øget energi, balance, overskud og fokus og mindsker træthed og udmattelse. Med andre ord: alt det vi mangler i en travl hverdag! Alle ingredienserne i NovoVitas Balanced Energy+ er plantebaserede og produktet er derfor velegnet til veganere/vegetarer, og pulveret, der skal opløses i vand, har en skøn, frisk  smag af røde druer og bær, og er kun sødet med stevia. I videoen ovenfor viser vi, hvordan du bruger Balanced Energy+ fra NovoVita, som du kan læse meget mere om her. 

NovoVita er et dansk brand med naturligt fremstillede kosttilskud. NovoVita adskiller sig fra andre brands på markedet, ved at tilbyde produkter med nøje udvalgte, rene og let-optagelige ingredienser. Dette er gjort ved at basere produktformularene på den nyeste sundhedsforskning, som mærkets egen diætist og ernæringsekspert holder styr på. På denne måde er man garanteret produkter af høj kvalitet, der samtidig har en positiv effekt på kroppens sundhed. NovoVita forhandles hos landets førende helsekostbutikker.

Læs mer om NovoVita her.